Steve Mosesin upea soolo illan helmi – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Steve Mosesilta upea soolo – edes neljän miehen muuri ei pysäyttänyt jenkkilaituria 0:59

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua.

Helsingissä IFK näytti jo painelevan voittoon, kunnes sen viime kevään lainamies Reid Gardiner asteli parrasvaloihin. Gardiner takoi ensin varsinaisen peliajan loppuhetkillä JYPille 1–1-tasoitusmaalin. Sama mies oli asialla jatkoajalla. JYPille 2–1-voitto.

Maalikooste, HIFK–JYP:

Maalikooste: HIFK - JYP 4:13

Hämeenlinnassa HPK pisti oikein kunnon karnevaalin pystyyn ottelussa KalPaa vastaan. Michael Joly syötti kolme (0+3) ja Arttu Pelli laukoi kaksi maalia (2+0), kun HPK oli parempi lukemin 6–2.

Illan todellinen helmi oli Steve Mosesin 1–0-osuma. Moses ei paljoa välittänyt, vaikka vastassa oli KalPan neljän miehen muuri. Siitä läpi, harhautukset ja kiekko verkkoon.

Maalikooste, HPK–KalPa:

Maalikooste: HPK - KalPa 4:46

Mikkelissä Jukurit jäi pahasti Kärppien jyrän alle. Leevi Meriläinen nappasi nollapelin, kun Kärpät oli parempi lukemin 4–0.

Maalikooste, Jukurit–Kärpät:

Maalikooste: Jukurit - Kärpät 4:24

SM-liigan alkukauden yllättäjä Pelicans kärsi jo neljännen peräkkäisen tappionsa, kun tällä kertaa Lukko oli parempi lukemin 2–1. Raumalaisten voittomaalista vastasi Henri Ikonen, joka osui aivan kolmannen erän alkuhetkillä onnekkaiden pomppujen sävystämänä.

Maalikooste, Lukko–Pelicans:

Maalikooste: Lukko - Pelicans 3:25

Porissa Ässien ja SaiPan peli oli tasalukemissa 2–2 vielä muutama minuutti ennen kolmannen erän loppua. Sitten Jesse Joensuu jysäytti rajun taklauksen Kalle Maalahteen, minkä jälkeen Joensuu tuikkasi kiekon verkkoon.