Michael Joly nakutti komeat tehot – KalPa-luotsi Tommi Miettinen murahti

Maalikooste: HPK - KalPa 4:46
Videolla maalikooste ottelusta HPK-KalPa.

HPK paranteli asemiaan kiekkoliigan pudotuspeliviivan tuntumassa, kun se voitti keskiviikkona KalPan 6–2. HPK nousi pudotuspeliviivan yläpuolelle sarjataulukossa kymmenenneksi.

– Numerot repesivät, mutta muuten tasainen peli. Ensimmäinen erä oli tasainen. Toisessa erässä oli meidän heikoimmat vaiheemme. Kolmas erä oli erinomainen. Jäähyttömyys oli yksi teemoista, sanoi HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen, joka täyttää torstaina 50 vuotta.

HPK:n puolustaja Arttu Pelli (2+0) teki voittomaalin ja sinettiosumana neljännen häkin ylivoimalla. HPK:n Michael Joly (0+3) kartutti jälleen pistesaldoaan.

Sarjan pistepörssiä johtava 27-vuotias Joly on kerännyt jo 43 (17+26) pinnaa. Aleksi Mustonen (0+2), Markus Nenonen (0+2) ja Steve Moses (1+1) ylsivät kahteen tehopisteeseen.

HPK:n muista osumista vastasivat Eetu Liukas, Petteri Nikkilä ja Matti Järvinen. Nikkilä teki kauden ensimmäisen osumansa.

– Luokaton esitys. Puolustamisesta ei ollut tietoakaan. HPK pystyi aina luomaan maalipaikkoja. Maalivahti Juha Jatkola oli kohtuuttomassa paikassa, sanoi KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

KalPan ruotsalaishyökkääjä Max Görtz ja Konsta Kapanen iskivät vierailijan osumat. Konsta Kapanen, 19, teki kauden avausmaalinsa neljännessä pelissään.

HPK:n ykkössentteri Mathias Trettenes joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen takia.

Lue myös:

    Uusimmat