Juuso Mäenpäältä hirmualku, Veli-Matti Savinainen hurmasi kaikkialla – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: HPK - Tappara 7:50
Videolla maalikooste ottelusta HPK-Tappara.

Jääkiekon SM-liigassa lauantain kierroksella ohjelmassa oli seitsemän ottelua.

Päivän ensimmäinen taisto käytiin Turussa, missä TPS ei antanut mitään palaa Sportille. TPS:lle suvereeni 3–0-voitto.

Kotijoukkueelta esillä oli muun muassa 16-vuotias puolustaja Aron Kiviharju, joka nappasi uransa ensimmäisen liigapisteen.

Maalikooste, TPS–Sport:

Maalikooste: TPS - Sport 5:32

Tappara päätti kiireisen viikkonsa voittoon, kun se kaatoi Hämeenlinnassa HPK:n jatkoajalla lukemin 4–3. Tapparalla esillä oli Veli-Matti Savinainen, joka iski yhden ja alusti Veli-Matti Vittasmäen voittomaalin.

Sen lisäksi Savinainen jakeli muun muassa hilpeitä kommentteja haastattelunurkkauksessa. Hurmaamista kaikkialla.

Maalikooste, HPK–Tappara:

Kuopiossa KalPa aloitti Pelicans-ottelun ryminällä. Isännät takoivat Juuso Mäenpään johdolla avauskymppiin kolme maalia. Tässä vaiheessa Mäenpäällä oli koossa jo tehot 1+2.

KalPa vei lopulta taiston nimiinsä lukemin 5–3.

Maalikooste, KalPa–Pelicans:

Maalikooste: KalPa - Pelicans 5:41

Kouvolassa Ilves aloitti KooKoo-taiston räväkästi. Peliä oli pelattu vain 11 sekuntia, kun Aku Räty niittasi illan ensimmäisen osuman.

Ilvekselle lopulta tyylikäs 4–0-voitto.

Maalikooste, KooKoo–Ilves:

Maalikooste: KooKoo - Ilves 2:52

Oulussa HIFK jatkoi viime aikojen mainiota virettään, kun se kaatoi Kärpät 2–1. Ratkaisu syntyi kolmannen erän alkuvaiheilla. Roni Hirvonen syötti ja Julius Nättinen tuikkasi voittomaalin verkon perukoille.

Maalikooste, Kärpät–HIFK:

Maalikooste: Kärpät - HIFK 5:00

Raumalla Ässät juhlisti Satakunnan derbyn voittoa, kun se kaatoi Lukon voittomaalikilpailussa 2–1.

Maalikooste, Lukko–Ässät:

Maalikooste: Lukko - Ässät 5:49

Lappeenrannassa Jukureiden isona nimenä toimi Niko Huuhtanen, 19, joka laukoi 2–1-voittomaalin kolmannessa erässä. Se jäi myös taiston viimeiseksi osumaksi.