Steroidi-kehonrakentaja sai 14 vuoden vankeustuomion – nyt naista brutaalisti pahoinpidellyt Paul Bashi sortui väkivaltaan jälleen

Yhdysvalloissa asuva kehonrakentaja Paul Bashi oli tuomittu 14 vuoden vankeuteen, mutta ehti ennen tuomion alkamista ryhtyä väkivaltaan jälleen.

Bashi hyökkäsi heinäkuussa 2018 brutaalisti tyttöystävänsä Kristina Perryn kimppuun. Bashi löi, potki ja puukotti tuolloin Perryä, ja kehonrakentajan katsottiin syyllistyneen murhan yritykseen.

Asianajaja David Griem kertoi, että Bashin hyökkäyksen aiheutti hänen steroidien väärinkäyttönsä. Poliisi myös löysi Bashin hallusta useita anabolisia steroideja.

Vaikka Perry vietti päiviä koomassa, hän vähätteli vammojaan ja pyysi syytteiden poistamista. Hän meni lisäksi Bashin kanssa naimisiin tämän vuoden elokuussa.

Oikeusprosessi venyi Bashin lääkinnällisen tilan myötä, mutta hänet tuomittiin 14 vuodeksi vankeuteen, jonka oli määrä alkaa torstaina.

Vain päiviä ennen tätä Bashi kuitenkin pahoinpiteli setäänsä Sal Bashia. Paul Bashi oli kertonut sedälleen jättävänsä asuinpaikkansa Utican ja suuntaavansa mahdollisesti Meksikoon. Kun setä oli uhmannut Bashia, tämä oli reagoinut poliisin mukaan väkivallalla. Bashi oli painanut setänsä pään ikkunaan ja iskenyt häntä nyrkillä rintaan.

14 vuoden vankeustuomion päälle Bashi saa 93 lisäpäivää vankeutta setänsä pahoinpitelystä. 

Setä oli järjestänyt Bashille miljoonan dollarin takuusumman Perryn pahoinpitelyn jälkeen.

Bashi on aiemmin viettänyt yli viisi vuotta vankeudessa osallisuudestaan miljoonien dollarien asuntolainapetokseen.

Lue myös:

    Uusimmat