Huippupyöräilijän murhasta epäilty piileskeli toisessa maassa – oli muuttanut ulkonäköään

Huippupyöräilijä Anna Moriah Wilson on ammuttu kuoliaaksi Yhdysvaltain Austinissa. Hänen murhaamisestaan epäillään Kaitlin Marie Armstrongia, joka oli piileskellyt Costa Ricassa väärällä henkilöllisyydellä. Asiasta kertoo muun muassa CNN.

Niin ikään pyöräilijänä tunnetun Armstrongin epäillään ampuneen Wilsonin tämän kotona 11. toukokuuta. Viikko myöhemmin Armstrong havaittiin New Jerseyn lentokentällä, josta hän jatkoi lentäen matkaansa Costa Rican San Joseen.

Yhdysvaltain ja Costa Rican viranomaiset tekivät yhteistyötä Armstrongin löytämiseksi, ja hänet löydettiin aiemmin tällä viikolla hostellista Costa Rican Santa Teresa Beachilla. 43 päivää pakosalla ollut nainen oli käyttänyt Costa Ricaan pääsemiseen passia, joka ei vastannut hänen henkilöllisyyttään. 

Armstrong oli käyttänyt Costa Ricassa valenimeä. Hän oli lisäksi muuttanut ulkonäköään. Hänen hiuksensa oli leikattu lyhyemmiksi ja oli värjätty tummemmiksi, minkä lisäksi Armstrongin epäillään käyneen nenäoperaatiossa.

Armstrongin tavaroista löydettiin kuitti, jossa oli maksettu 6 350 dollaria kosmeettisesta operaatiosta. Inside Editionille asiasta kertoneen silminnäkijän mukaan Armstrong oli kävellyt side nenällään ja verta sieraimissaan. Myös Yhdysvaltain viranomaiset raportoivat Armstrongin muuttaneen ulkonäköään nähtyään siteen hänen nenällään ja ruhjeita silmien alla.

Armstrong palautettiin Yhdysvaltoihin, jossa häntä pidetään Teksasin Harris Countyn vankilassa odottamassa luovuttamista Austiniin. Hän joutuu vastaamaan murhasyytteisiin.

Epäillään mustasukkaisuutta

Kuoliaaksi ammuttu Wilson oli aiemmin tapaillut Armstrongin poikaystävää, ammattipyöräilijä Colin Stricklandia, ja viranomaiset uskovat epäillyn murhan johtuneen mustasukkaisuudesta.

Tutkijoiden mukaan Wilson oli ollut romanttisessa suhteessa Stricklandin kanssa, kun Stricland ja Armstrong erosivat lyhyeksi aikaa viime vuoden lopulla.

Wilsonia on tituleerattu lahjakkaaksi monilajiurheilijaksi. Hän menestyi erityisesti pyöräilyn sorakilpailuissa.

Lue myös:

    Uusimmat