Stefan Thermanille syyte törkeästä rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta

Stefan Thermania koskeva haastehakemus on jätetty 24. elokuuta. 

Liikemies Stefan Therman on saanut syytteen törkeästä rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV Uutisille, että haastehakemus on jätetty maanantaina 24. elokuuta. 

Thermanin syytteestä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Lehden mukaan kyseinen tapaus sattui 12. huhtikuuta.

Seiska uutisoi pääsiäisen jälkeen, että Therman oli pääsiäisenä hypännyt rattiin sen jälkeen, kun hän oli riidellyt silloisen puolisonsa Martina Aitolehden kanssa Hangossa sijaitsevalla huvilallaan.

IS:n mukaan käräjäoikeus käsittelee syytteet kirjallisessa menettelyssä, jos Therman suostuu siihen ja jos hän myöntää tekonsa.

Sen jälkeen, kun suhde Aitolehden kanssa päättyi eroon, on Therman viihtynyt seurapiirikaunotar Sofia Belórfin kanssa. Pari on viettänyt aikaa sekä Hangossa että reissannut ulkomailla.

Belórf kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että pari muuttaa pian yhteiseen kotiinsa Espooseen. 

– Me vähän tiedettiin, että mikä mylly tuossa tulee. Mutta sitten taas toisesta on ollut niin paljon tukea, että se on ollut sitten sen arvoista myös, hän kommentoi tuolloin suhdettaan Thermaniin.

Belórf on puolestaan epäiltynä niin kutsutussa katiska-huumevyyhdissä. Häntä epäillään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta.

Juttua muokattu kello 17.20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja