Star Wars -fanien märät päiväunet: Erikoismateriaalia sisältävä tietokone, suihku ja paahdin

Star Wars -fanien iloksi on keksitty mitä ihmeellisempiä tuotteita, joista uusimpien luokkaan lukeutuu kannettava tietokone.

Uusin Star Wars elokuva The Force Awakens saa ensi-iltansa Suomessa joulukuun 16. 2015. Elokuvasarjan ystävien odotusta helpottamaan on kuitenkin tarjolla monenlaisia fanituotteita, joista viimeisimpien joukkoon lukeutuu leffoja kunnioittava läppäri.

– Saimme käyttöömme Lucasfilmin media-arkistot, ja löytyneen materiaalin pohjalta syntyi runsaasti uniikkia materiaalia ja efektejä sisältävä tietokone, kertoo tietokonetta valmistavan HP:n Printing and Personal Systems Group -kuluttajatuotteista vastaava johtaja Louis Perrin.

Tietokoneen ulkoasussa on haluttu kuvastaa galaksien välisten taisteluiden aiheuttamaa karkeutta. Saranaan on kirjoitettu ”Galactic Empire” ja näppäimistö on koristeltu Galaktisen Imperiumin iskujoukkojen hahmoilla. Kosketuslevyn muotoilu muistuttaa X-siipisen hävittäjän ohjausjärjestelmää ja pimeän puolen innoittaman muotoilun viimeistelee näppäimistön punainen taustavalo.

Jos pelkkä läppäri ei riitä, voi tosifani ilmaista rakkautensa elokuvasarjaan hankkimalla koneensa suojaksi Imperiumin iskujoukkojen sotilaan kuvalla varustetun suojakotelon.

Eikä tässä vielä kaikki – koneen ulkoasun lisäksi myös sisältä löytyy yllätyksiä fanien pään menoksi. Kone sisältää muun muassa kokoelman kuvia, kuvakäsikirjoituksia, lavaste- ja pukusuunnitelmia sekä äänivalikoimia elokuvasarjan historian varrelta. Kirsikkana kakun päällä tietokoneen roskakori on korvattu Kuolemantähden näköisellä kuvakkeella.

Fanituotteiden ällistyttävän laaja kirjo

Läppäri ei suinkaan ole ainoa asia, johon fanit voivat rahansa upottaa. Miten olisi suihku pimeän puolen ylipahan Darth Vaderin seurassa?

Vader valmistaa myös kätevästi paahtoleivät pimeällä Star Wars -painatuksella.

Eivätkö tavalliset meikit tunnu riittävän? Galaktista hohtoa kasvoille ja kynsiin voi loihtia näiden avulla.

Elokuvasarjan suurta rakkaustarinaa voi puolestaan jatkaa kotona kylpyhuoneessa näillä pyyhkeillä.

Rakkauttaan voi osoittaa myös tällä R2-D2-sormuksella.

Jalkaan laitetaan tietenkin tennarijätti Vansin asiaankuuluvat popot.

Elokuvaan liittyvät pelit pyörivät parhaiten teemaan sopivalla konsolilla ja C-3PO-droidin innoittamalla ohjaimella.

Lue myös:

    Uusimmat