St. Louis Bluesin voimahyökkääjä halusi kotikaupunkiinsa perheen luokse – sai bonuksena Stanley Cupin: "Vanhan ajan kiekko on takaisin, hitot nopeudesta"

Patrick Maroon halusi jäädä pelaamaan kotikaupunkiinsa St. Louisiin vähemmällä palkalla, että hän saisi tavata enemmän perhettään. Se kannatti joka tavalla. Hän on nyt Stanley Cup -voittaja. 

Viime kaudella New Jersey Devilsissä pelannut voimahyökkääjä tienasi tällä kaudella yhden vuoden sopimuksestaan 1,75 miljoonaa dollaria, mikä on sekin paljon rahaa. Hän olisi kuitenkin saanut arvioiden mukaan vapailta markkinoilta muualta noin puolet enemmän. 

Maroon halusi kuitenkin viettää enemmän aikaa St. Louisissa poikansa Anthonyn ja vaimonsa  Francesca Vangelin kanssa. Maroon on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa St. Louisissa. 

Vangel julkaisi tunteikkaan kuvan Twitterissä mestaruuden ratkettua. 

– En malta odottaa, että pääsen juhlistamaan mestaruutta St. Louisiin, Maroon sanoi. 

Maroonille oli käydä vanhanaikaisesti, kun hän oli jäällä Sportsnetin Scott Oaken haastattelussa. Maroon oli lähellä myöhästyä joukkuekuvasta. 

– Tuota et halua missata, Oake sanoi. 

Maroon sanoi TSN:n haastattelussa, että St. Lousilla oli oikeanlaista luonnetta ja johtajuutta. Hän teki 26 pudotuspeliottelussa kolme maalia ja antoi neljä maalisyöttöä. 

– Vanhan ajan kiekko on takaisin. Hitot nopeudesta, Maroon heitti. 

Lue myös:

    Uusimmat