Mainos

SS: Mies kouri kansanedustajaa rinnoista keskellä toria

Vaalityötä Kuopion torilla tekemässä ollut kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas joutui kourituksi keskellä kirkasta päivää, kertoo Savon Sanomat. Tapaus sattui huhtikuussa 2015.

Kansanedustaja Sari Raassina kertoi lehdelle avanneensa toppatakkiaan lämpimästi paistaneen auringon takia. Takin alla hänellä oli korkeakauluksinen poolopaita.

Raassina keskusteli tuolloin vanhemman, siististi pukeutuneen suomalaisen miehen kanssa talouspolitiikasta. Keskustelu oli sujunut asiallisesti, kunnes mies oli yllättäen tarttunut kaksin käsin Raassinaa rinnoista kiinni.

– Pelästyin ja järkytyin. Fyysinen koskemattomuus on pyhä arvo minulle. Inho ja vastenmielisyys tulivat myöhemmin, Raassina kertoi Savon Sanomille.

Raassinaa kourinut mies pahoitteli tapausta. Raassina ei tehnyt asiasta ilmoitusta poliisille, vaikka piti tekoa erittäin loukkaavana.

– Mietin ilmoituksen tekemistä, mutta sitten mietin, mistä minä häntä syyttäisin? Katsoin myös, että minulla ei ollut aikaa prosessin käynnistämiseksi ja mies pahoitteli tekoaan.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.