Mainos

Demokraatin päätoimittajaa ahdisteltiin yläkoulussa: "Opettaja raotti alushousujani ja hipaisi penistäni" – sanoi testaavansa äänenmurroksen etenemistä

Demokraatti-lehden päätoimittaja Mikko Salmi kertoo kokeneensa seksuaalista häirintää lapsena yläkoulussaan. Salmi kuvaa tapahtumaa viime perjantaina julkaistussa kirjoituksessaan.

#Metoo-ilmiötä käsittelevän kirjoituksen yhteydessä Salmi kertoo kokeneensä seksuaalista häirintää. Salmen yläkouluaikainen musiikinopettajansa oli halunnut tutkia poikien äänenmurroksen etenemistä ja kutsunut pojat yksitellen luokkaan. Opettajan perusteluna oli ollut se, voivatko pojat jatkaa laulamista kuorossa.

Salmi oli ihmetellyt, miksi hänen piti avata vyönsä "tutkimisen" ajaksi.

– Avasin kiltisti housuni ja asetuin pulpettien päälle makuulleni. Musiikinopettaja kosketteli ensin kaulaani ja rintaani, jonka jälkeen hän vei kätensä vatsalleni ja lopulta raotti alushousujani ja hipaisi penistäni, Salmi kirjoittaa.

Salmi kertoo tajunneensa vasta aikuisena, että kyse oli seksuaalisesta häirinnästä. Salmen mukaan häirinnän uhreiksi on joutunut kymmeniä oppilaita.

– Siitä on jäänyt jälki. Sen kanssa voi elää, mutta kivaa se ei ole, hän päättää kirjoituksensa.

MTV Uutisten tietojen mukaan kyseessä on Puolalanmäen koulu Turussa, jossa Salmi kävi yläasteensa 1980–90-luvun taitteessa. Kyseinen opettaja ei enää työskentele Turun kaupungilla. Puolalanmäen koulusta mies jäi pois vuosituhannen alussa.

2:08

1:59

2:05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.