Sport koki tyrmistyttävän kohtalon heti Tappara-murskatappion jälkeen – Jonne Virtanen ei muista nähneensä vastaavaa koskaan SM-liigassa

Maalikooste: Tappara - Sport 3:11
Tappara murjoi Sportin 7–1 – tästä voit katsoa ottelun maalit.

Jääkiekon SM-liigaseura Vaasan Sportin vieraskeikka Tampereella Tapparan vieraana ei ollut jättimenestys. Hyökkääjä Jonne Virtanen paljastaa, että vaasalaisjoukkue kohtasi pettymyksen vielä murskatappion jälkeenkin.

Sarjakolmonen Tappara pieksi 12:ntena SM-liigassa olevan Sportin tiistaina lukemin 7–1. Koko ottelun vaihdosta seurannut Jonne Virtanen kuvaili tätä ja pelin jälkeen kohdannutta uutta pettymystä värikkäästi.

– Ensin pannaan pelissä perseeseen ja sitten ei anneta edes ruokaa pelin jälkeen... ammattilaissarjassa, Virtanen murahti Twitterissä.

Virtanen muistuttaa, että ottelua isännöivän seuran tehtävänä on järjestää ruoat vierasjoukkueelle. Pitkän uran pelannut kulttihyökkääjä sanoo MTV Urheilulle, ettei muista kokeneensa vastaavaa tilannetta koskaan aiemmin SM-liigassa, että murkinaa ei olisi ollut tarjolla.

Sport suuntasi Virtasen mukaan pelin jälkeen syömään ABC:lle.

– Ei mikään muu ole auki kuin ABC. Käytiin Abcilla.

Mitä siellä tuli ruoaksi otettua?

– Eihän tuollaisessa kiireessä kukaan rupea yötä myöten kolmeakymmentä pihviä ottamaan. Se oli perus-Hese.

Virtasella oli myös terveisiä hyvässä hengessä Tapparan suuntaan.

– Siellä on normaalisti hyviä lihapullia. Niitä voisi olla jatkossakin.

Virtanen ei saanut ottelussa 13. hyökkääjänä peliaikaa sekuntiakaan. Kokemus ei ollut Tapparan murskaavaa menoa seuratessa häävi.

– Ei sitä hyvä ollut katsoa. Paskaahan se oli.

Tapparan joukkueenjohtaja pahoittelee

Sportille oli tilattu ruokaa Nokia Arenan ravintolasta, mutta sitä ei ollut kuitenkaan vierasjoukkueelle valmistettu. Tapparan joukkueenjohtajan Aki Näykin mukaan informaatio on jossain kohtaa katkennut.

Nokia Arenan ravintolatoiminnoista vastaa Noho Partners.

– Tapparalla ei ole ollut tietoa, että vierasjoukkue ei ruokaa saa. Jossain kohtaa on informaatiokatkos käynyt, ja on tietysti valitettavaa, että niin on päässyt käymään, Näykki sanoo.

Toimintatapoja aiotaan kerrata, jottei vastaava toistuisi.

– Käydään asiat läpi niiden ihmisten kanssa, jotka asian ympärillä pyörivät, ja katsotaan, miten jatkossa toimitaan, että ovathan kaikki ohjelmat ja toimintatavat oikeasti selviä  – ja mitkä ovat vaatimukset aina millekin tapahtumalle ja mitä täytyy olla tarjolla. Tsekataan ne tuosta vielä kerran, ja saadaan homma varmasti sitä myöten toimimaan.

Näykki välittää tapahtuneesta pahoittelut.

– Sportin joukkueenjohtajan (Johannes Nygård) kanssa tunnemme toisemme hyvin. Pahoittelin hänelle sitä syvästi ja pyysin välittämään pahoittelut päävalmentajalle. Meidän puolestamme ollaan pahoillaan. Ikävää, että noin käy, eikä tietysti saisi käydä.

Lehdistötilaisuus: Tappara - Sport 6:39
Sportin ja Tapparan päävalmentajat Risto Dufva ja Jussi Tapola ruotivat tapahtumia lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat