Spiderman-tähdet puhuvat nyt rakkaudesta – pariskunnan pusuttelu tallentui keväällä kameroihin

Vastanäyttelijät Tom Holland ja Zendaya kommentoivat vihdoin viime keväällä otettuja pusukuvia.

Uusimpia Spiderman-elokuvia tähdittävät Tom Holland ja Zendaya ikuistettiin huhtikuussa pussailemassa Hollandin autossa.

Vaikka elokuvassa rakastavaisia näyttelevät tähtöset eivät ole virallisesti julkistaneet suhdettaan, kommentoivat he nyt ensimmäistä kertaa kyseisiä paparazzikuvia GQ:n haastattelussa.

"Meistä tuntui, kuin yksityisyyteemme olisi ryöstetty"

Holland toteaa haastattelussa, että yksi julkisuuden huonoista puolista on se, ettei yksityisyys ole enää omassa hallinnassa.

– Hetki, jonka ajattelet olevan kahden toisiaan kovasti rakastavan ihmisen välillä, onkin hetki, joka jaetaan koko maailman kanssa, Holland kommentoi.

Holland myöntää olleensa aina hyvin järkkymätön siinä, että on halunnut pitää yksityiselämänsä yksityisenä, koska jakaa jo muutenkin niin paljon elämästään koko maailman kanssa.

– Meistä tuntui, kuin yksityisyyteemme olisi ryöstetty. En usko, että kyse on siitä, ettemmekö olisi valmiita. Me emme vain halunneet, Holland perustelee syytä sille, mikseivät he ole puhuneet suhteestaan.

Enempää Holland ei romanssista kuitenkaan lehdelle avautunut.

– Se ei ole keskustelu, jonka voisin käydä ilman häntä (Zendaya). Tämä ei ole minun tarinani. Tämä on meidän tarinamme. Ja me puhumme siitä, kun olemme valmiita puhumaan siitä yhdessä, Holland toteaa.

Suhde on "virallistettu" myös Instagramissa

Zendaya on kuvannut paparazzikuvia melko oudoiksi, hämmentäviksi ja yksityisyyteen kajoaviksi.

– Yhtäläinen tunne, jonka me molemmat jaamme on se, että kun todella rakastat ja välität jostakusta, joidenkin hetkien tai asioiden toivoisi olevan omianne, Zendaya kommentoi GQ:lle.

Kummankin kommenteista voisi kuitenkin päätellä, että rakkautta on tosiaan ilmassa. Suhde on omalla tavallaan "virallistettu" myös Instagramissa.

Holland jakoi syyskuussa omalle tililleen söpön kuvan itsestään ja Zendayasta Spiderman-elokuvan kuvauksissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minun MJ:ni, vietä hauska syntymäpäivä. Soita minulle kun heräät, xxx, Holland kirjoitti kuvatekstiin viitaten Zendayan MJ-roolihahmoon Spidermaneissa.

Sittemmin Holland on jakanut tilillään myös kuvan Zendaysta, kun tämä voitti vuoden muoti-ikoni palkinnon The Council of Fashion Designers of America -gaalassa ja Zendaya on puolestaan jakanut Hollandin GQ-lehden kannen omissa tarinoissaan sydänemojilla ryyditettynä.

Lähteet: Huffpost, GQ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja