Hämähäkkimies on varsinainen Cupido – nämä Spider-Man -tähdet rakastuivat vastanäyttelijäänsä

Spider-Man-elokuvat vaikuttaisivat olevan oiva keino löytää rakkaus – ainakin hetkeksi.

Rakkaustarina Spider-Manin, eli Peter Parkerin ja Mary Jane Watsonin välillä on lähes legendaarinen ja toistuu muodossa tai toisessa kaikissa Spider-Man-elokuvissa.

Rakkaus vaikuttaa leviävän valkokankaalta tosielämään, sillä tuoreimpia Spider-Man-elokuvia tähdittävät näyttelijät Tom Holland ja Zendayaovat pariskunta myös tosielämässä

Myös hämähäkkimiestä aiemmissa elokuvissa tulkinneet näyttelijät ovat seurustelleet elokuvien rakkauden kohteidensa kanssa.

Spider-Man-elokuvia tuottanut Amy Pascal on Harper's Bazaarin mukaan neuvonnut useampaakin hämähäkkimiestä olemaan seurustelematta vastanäyttelijänsä kanssa – tässä kuitenkaan onnistumatta. 

– Vein Tomin ja Zendayan sivuun erikseen, silloin kuin roolitimme heidät ja annoin heille luennon. Älkää tehkä sitä – älkää vain tehkö. Yrittäkää vastustaa. Annoin saman neuvon Andrewlle ja Emmalle. Se vain hankaloittaa asioita. Ja he kaikki jättivät minut huomiotta, Pascal kertoi The New York Timesille.

Andrew Garfield ja Emma Stone

Andrew Garfield esitti hämähäkkimiestä ennen Hollandia vuoden 2012 elokuvassa The Amazing Spider-Man ja vuoden 2014 elokuvassa The Amazing Spider-Man 2.

Emma Stone taas näytteli Gwen Stacya, hämähäkkimiehen rakkauden kohdetta.

Garfield ja Stone seurustelivat neljän vuoden ajan tavattuaan elokuvan kuvauksissa ja erosivat vuonna 2015. People-julkaisun mukaan ex-pariskunta on pysynyt kuitenkin ystävällisissä väleissä keskenään ja Garfield jopa taputti seisaaltaan Stonen voitettua Golden Globen vuonna 2017.

Mies on sanonut olevansa Stonen suuri fani ja ihailevansa tämän ammattitaitoa.

Tobey Maguire ja Kirsten Dunst

Tobey Maguire näytteli hämähäkkimiestä vuoden 2002 Spider-Manissa, vuoden 2004 Spider-Man 2:ssa sekä vuoden 2007 Spider-Man 3:ssa. Kirsten Dunst taas näytteli samaisissa elokuvissa Mary Jane Watsonia.

The Listin mukaan vastanäyttelijät rakastuivat ensimmäisen elokuvan kuvauksissa, mutta ensimmäisen jatko-osan tullessa teattereihin he olivat päättäneet palata vain ystäviksi.

Elokuvien ohjaaja Sam Raimi paljasti haastattelussa vuonna 2007 pelänneensä parin seurustelun ja eroamisen vaikutuksia elokuville.

– He ilmeisesti alkoivat seurustelemaan ensimmäisen elokuvan ollessa vielä kesken, mutta erosivat varmasti ennen toista elokuvaa. Olin huolissani siitä, saisivatko he saman kemian takaisin, mutta se jäi vain minun huolenaiheekseni, Raimi kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja