Yksin kotona -tähti kihloihin! Pariskunnan esikoinen syntyi vuosi sitten

Macaulay Culkin näyttelee uudelleen ikonisia Yksin kotona -kohtauksia 1:22
Katso miltä näyttää, kun Macaulay Culkin palasi Yksin kotona -rooliinsa.

Näyttelijät Macaulay Culkin ja Brenda Song ovat menossa naimisiin.

Yksin kotona -elokuvien lapsitähti, näyttelijä Macaulay Culkin ja hänen näyttelijänä työskentelevä kumppaninsa Brenda Song ovat menneet kihloihin, kirjoittaa People.

Pariskunnan sisäpiiriläinen vahvisti kihlausuutisen julkaisulle, minkä lisäksi Song on kuvattu Beverly Hillsissä kädessään massiivisen kokoinen timanttisormus. 

Pariskunta on pitänyt yhtä jo yli neljä vuotta ja sai vuoden 2021 huhtikuussa myös esikoispoikansa.

"Minun yksisarviseni"

Culkin, 41 ja Song, 33, tapasivat Changeland-elokuvan kuvauksissa Thaimaassa. Ensimmäiset huhut pariskunnan seurustelusta alkoivat kesällä 2017, kun pari nähtiin illastamassa yhdessä Los Angelesissa.

Culkin ei ole Instagramissa eikä Songkaan päivittele pahemmin pariskunnan kuulumisia tililleen, mutta Culkinin 40-vuotissyntymäpäivänä nainen avautui tunteistaan parisuhdettaan kohtaan.

– Onnellista 40-vuotissyntymäpäivää tälle taianomaiselle olennolle. Voisin istua tässä ja kirjoittaa loputtomasti siitä, kuinka ihmeellinen, kiltti, rakastava, aito, uskollinen, rehellinen, loistava ja hauska sinä olet ja kuinka kiitollinen olen siitä, että pääsen jakamaan elämäni kanssasi, Song kirjoitti Instagramissa.

Songin mukaan siinä menisi kuitenkin ikuisuus ja koska Culkin ei edes ole Instagramissa, tämä ei edes näkisi kirjoitusta.

– Minun yksisarviseni, jonka en ikinä kuvitellut voivan olevan olemassa, olen maailman onnekkain ihminen, koska sinä rakastat minua, Song jatkaa kirjoitustaan.

Avioliitto tulee olemaan Songin ensimmäinen kun taas Culkin on ollut naimisissa ennenkin. Culkinin ensimmäinen avioliitto näyttelijä Rachel Minerin kanssa kesti vuodesta 1998 vuoteen 2002.

Lähde: People, E! News

Lue myös:

    Uusimmat