6-vuotias poika pelasti siskonsa koiran hyökkäykseltä – Avengers-tähti lahjoittaa pienelle sankarille kilpensä: "Sinä jos kuka ansaitset sen"

Avengers-tähti sekä lukuisat muut julkkikset vaikuttuivat 6-vuotiaan Bridger Walkerin sankarillisesta toiminnasta.

6-vuotias yhdysvaltalainen Bridger Walker nousi hiljattain monien ylistämäksi sankariksi, kun poika pelasti 4-vuotiaan pikkusiskonsa koiran hyökkäykseltä. Walker haavoittui hyökkäyksessä pahoin: hänelle suoritettiin kahden tunnin leikkaus ja sai sen seurauksena 90 tikkiä kasvoihinsa. 

Kapteeni Amerikka -supersankaria esittänyt Chris Evans lähetti kunnianosoituksenaan videotervehdyksen Walkerille kertoen aikovansa palkita tämän erityisellä lahjalla. Evans on näytellyt Kapteeni Amerikkaa Marvelin useissa elokuvissa.

– Kapteeni Amerikka täällä, luin tarinasi ja näin mitä teit ja olen varma, että olet kuullut tästä paljon muutaman viime päivän aikana. Mutta anna minun olla seuraava joka kertoo sinulle, että sinä olet sankari: mitä teit, oli niin urheaa, niin epäitsekästä ja sisaresi on onnekas siitä, että olet hänen isoveljensä. Vanhempasi ovat varmasti niin ylpeitä sinusta, Evans kertoi videoviestissä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Aion selvittää osoitteesi ja lähettää sinulle alkuperäisen Kapteeni Amerikka -kilven koska sinä jos kuka ansaitset sen. 

Walkerin isän mukaan pojalta oli kysytty, miksi hän meni siskonsa ja hyökkäävän koiran väliin, johon hän oli vastannut miettineensä, että "jos jonkun on kuoltava, ajattelin, että sen olisi oltava minä". 

Evansin lisäksi myös näyttelijä Anne Hathaway on osoittanut huomionsa sankarilliselle pojalle. 

– En ole Avenger, mutta tunnistan supersankarin kun näen sellaisen. Toivon vain voivani olla elämässäni yhtä urhea kuin sinä olet Bridger. Toivon sinulle hyvää paranemista, sekä että löydät monia siistin näköisiä kiviä, Hathaway kirjoitti Instagramissa. 

Perheen mukaan edellä mainittujen näyttelijöiden lisäksi muun muassa Mark RuffaloTom Holland sekä Hugh Jackman ovat ottaneet yhteyttä heihin tapahtuneen jälkeen. 

Lähde: CNN

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja