Spice Girls -tähti Mel B hakeutuu vieroitukseen – syynä riippuvuus seksiin ja alkoholiin

Laulaja Mel B ilmoitti brittilehdistölle hakeutuvansa vieroitukseen ensi kuussa. Hän haluaa saada apua muun muassa seksi- ja alkoholiriippuvuuteen.

90-luvun hittibändin, Spice Girlsin laulaja Mel B hakeutuu vieroitukseen Englannissa. Tähti antoi haastattelun The Sun -lehdelle, jossa hän paljasti kärsineensä useista ongelmista.

Nainen on hiljattain eronnut myrskyisästä suhteesta tuottajaStephen Belafonten kanssa. Viime vuonna eron yhteydessä nainen kertoi oikeuslausunnoissa Belafonten pahoinpidelleen tätä fyysisesti ja henkisesti. 

Hittilaulaja kertoo olevansa romahduspisteessä ja kärsivänsä traumaperäisestä stressihäiriöstä. Nyt hän haluaa apua tilanteeseen.

– Olen päättänyt mennä kunnon hoitoon seuraavien lähiviikkojen aikana. Sen täytyy olla Britanniassa, koska olen erittäin britti ja tiedän, mikä toimii minulle parhaiten, tähti kertoo haastattelussa.

43-vuotiaan tähden tuttavapiiri on huolissaan naisen elintavoista. Hänen lähipiiristä kerrotaan lehdelle naisen alkoholin huurruttamista päivistä.

The Sun -lehden haastattelujen mukaan naisella on myös ravannut jatkuvasti seksikumppaneita, joihin turruttaa tarpeensa.

– Hän juopottelee kaikki ne päivät, jolloin ei ole töissä. Hänen seksihimot ovat kyltymättömät. Hänen kotiinsa ei voi viedä heteromiestä, lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

Tähdellä on ollut viime vuosina myös taloudellisia vaikeuksia.

Lue myös:

    Uusimmat