Mainos

Ricciardo muistelee Bakun hullua kisaa: "Putosivat kuin kärpäset"

1:17

Red Bull –kuljettaja Daniel Ricciardo kertoo, että hänen voittonsa viime kaudella Azerbaidzhanin F1-kisassa tuntui jopa epätodelliselta.

Videolla Ricciardon voiton juhlintaa Bakussa viime vuonna!

Ricciardo avasi viime viikonloppuna Shanghaissa kauden voittotilinsä. Aussikuski toivoo hyvän vauhtinsa jatkuvan myös Azerbaidzhanissa, jossa hän nappasi viime vuonna yllätyksiä täynnä olleen kisan voiton.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

- Viime vuonna Bakun kisa oli aivan järjetön monellakin eri tavalla ja niin monelle eri kuljettajalle. Tallilla oli viime viikon Shanghain tapaan sielläkin loistava strategia, jonka lisäksi kisassa tehtiin erinomaisia päätöksiä, Ricciardo kertoi.

- Uskoinko siihen, että tulisimme taistelemaan tiemme aina kisan voittoon asti? En missään tapauksessa, mutta kaikki edelläni putosivat kuin kärpäset. Tein muutamia hyviä ohituksia ja sain pidettyä yllä momentumin.

- Maaliviivan ylittäessäni olin hieman sekaisin. Mietin sitä, miten kykenimme juuri voittamaan kisan, mutta olin myös hurmioitunut. Se oli sekopäisen hauska kisa, joka jää ehdottomasti mieleen, Ricciardo lisäsi.

Ricciardo teki Shanghain kisassa muutaman näyttävän ohituksen. Aussikuski kertoo myös Bakun tarjoavan tähän mahdollisuuden.

- Baku on muihin katuratoihin verrattuna erilainen, koska siellä on muutamia paikkoja, joissa ohittaminen onnistuu. Oikeastaan niitä on paljonkin, Ricciardo sanoi.

- Hankalinta siellä on jarruttaminen. Monessa paikassa rataa jarruttaminen on tehtävä mahdollisimman myöhään – mutta virheille ei ole tilaa. Jos lukitsee renkaansa, niin löytää itsensä seinästä, Ricciardo muistutti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.