Sorruitko herkutteluun? Voit vielä korjata vahingot!

Jos podet huonoa omaatuntoa keksipaketista, jonka ahmit illalla televisiota katsellessasi, ole huoleti. Seuraavana päivänä voit vielä korjata tilanteen.

Huomasitko syöneesi illalla koko pizzan, vaikka tarkoituksesi oli syödä vain siivu? Ei hätää. Kaikki erehtyvät joskus mässäilemään. Yhden illan vahinko ei tee sinua hetkessä ylipainoista.

– Ylensyöminen yhtenä päivänä saattaa vaikuttaa painonpudotukseen, mutta se ei lisää painoasi, sanoo The Small Change Diet -kirjan kirjoittanut Keri Gans.

Tärkeintä onkin päästä takaisin terveellisille raiteille. Lue vinkit, joiden avulla selviät yhden illan herkuttelusta voittajana!

Syö aamiainen

Vaikka heräisitkin vatsa vielä täynnä illan herkuista, pakota itsesi syömään aamupala. Se saa aineenvaihduntasi käynnistymään ja auttaa sinua pysymään säännöllisessä rytmissäsi.

Nesteytä

Juo ehdottomasti vettä. Se auttaa sinua tuntemaan olosi kylläiseksi, joten sorrut epätodennäköisemmin jatkamaan siitä, mihin edellisiltana jäit.

Lounaaksi täyttävä salaatti

Vihannekset auttavat nesteytyksessa ja vievät pois "ruokakrapulasi".

Syö iltapäivällä välipala

Älä unohda tätä! On tärkeää, että pidät aineenvaihduntasi käynnissä myös päivän aikana, jotta nälkä ei yllätä etkä sorru toiseen mässäilykertaan. Kourallinen manteleita ja hedelmä ovat oiva vaihtoehto.

Kokkaa kotona

Jos suunnittelit lähteväsi ulos, kutsu sen sijaan ystäväsi luoksesi ja tee ruoka itse. Kala ja paahdetut vihannekset sekä kvinoa ovat hyvä ja terveellinen valinta. Saat tärkeitä ravintoaineita ilman turvotusta lisääviä käsiteltyjä ruokia.

Yritä liikkua

Vaikka olo tuntuisi raskaalta, kuntosalilla käynti saa olosi tuntumaan paremmalta. Kevyt joogatunti riittää.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja