Söpö klovnimeikki ihastuttaa: Kimmeltävä halloween-look, joka sopii myös lapsille

1:00

Suloinen glittermeikki, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Katso videolta ohjeet värikkääseen klovni-lookiin!

Jos tahdot loistaa halloweeninä glitterin monissa sävyissä, kokeile Glitternistin klovnimeikkiä. Värejä ja glittereitä voi huoletta soveltaa omaa silmää miellyttäviksi.

Vinkit klovnimeikkiin

Ihoteipillä voi rajata kasvoille kolmion muotoiset alueet, mikä helpottaa glitterin levittämistä.  Haluttuun kohtaan levitetään vaseliinia, johon hileet tarttuvat paremmin kiinni. 

Ohjevideolla käytetään erikokoisia ja rakenteisia glittereitä, jotta lopputuloksesta tulisi kolmiulotteisempi. Kannattaa aloittaa ensiksi isommilla glittereillä ja viimeistellä hienojakoisemmalla.

Glittereiden levittämiseen voi käyttää sivellintä, mutta kannattaa valita sellainen sivellin, jota et muuhun tarvitse, sillä kimmeltäviä hiukkasia on hankalaa saada siveltimestä enää kokonaan pois.

Videolla huulipunan päälle tuputellaan hieman glitter primer -pohjustusvoidetta, joka on vaseliinia jämäkämpi vaihtoehto glitterin kiinnitykseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos haluat lisätä meikkiin vielä kasvotimantteja kuten videolla, ne voi kiinnittää esimerkiksi iho- tai glitterliimalla. Kun timantit puhdistaa käytön jälkeen hyvin, voi niitä käyttää aina uudelleen ja uudelleen.

Muistathan meikkiä poistaessasi, että glitterit eivät kuulu viemäriin, vaan ne kannattaa poistaa ensiksi vanulapulla ja meikin poistoaineella ja heittää vanulappu sitten roskiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja