Sopivassa suhteessa: Humala paljastaa totuuden suhteesta

Helmen blogistin huomioita ihmisrodun käytösmalleista. Elli kertoo vuosien kokemuksellaan, mitä humalatila paljastaa parisuhteen tilasta.

Elli Mäkilä on 1978 syntynyt toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Mäkilän yhteenvedot ihmisrodun päättömyydestä saavuttavat kotikeittiössä sarkastisen kypsyysasteen.

Tällä kertaa Elli kirjoittaa humalaisten käytöksestä.

"Vuosien varrella kokemukseni siitä, että pariskuntien parisuhteen tilan voi tarkistaa näiden humalakäytöksestä, on vahvistunut. Olen tutkimustyössäni altistanut tälle tieteelliselle kokeelle myös oman liittoni ja painotan, että olen siis itsekin syyllistynyt osaan seuraavista toimenpiteistä, ainakin jossain vaiheessa elämää. Ainakin kerran. Mutta tapahtumien jälkeen olen nöyrtynyt itsetutkiskeluun (joka ei muuten ole sama kuin morkkis) kuin myös vastaanottamaan toisen osapuolen näkemyksen asioista. En siis missään nimessä pidä itseäni muita viisaampana. Kerron vain objektiivisista havainnoistani.

Kun tittelit ja lapset sysätään syrjään ja vedetään aikuisten juhlissa kuontalo tukkoon, alkaa sivusta seuraava rakkaustohtori Mäkilä tehdä merkintöjään. Tässä kolme yleisintä, kansantaudiksi luokittelemaani tilaa oireineen..."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testiin uhrataan oma käsityskyky, diplomaattisten tyhjänpäiväisyyksien joutuessa leikkuulaudalle. Sana viiltää usein veistä terävämmin.


MTV3/Helmi

Kuva: Elli Mäkilä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja