Mainos

Sophia kieltäytyy nyppimästä tuuheita kulmakarvojaan ivasta huolimatta: "Olen sitä mieltä, että kasvoni näyttävät paremmilta näin"

Sophia antaa kulmakarvojensa kasvaa yhteen keskeltä, eikä nettikansa sulata naisen ulkomuotoa.

Yliopistossa opiskeleva malli Sophia Hadjipanteli ei nypi kulmiaan, vaan antaa kulmakarvojensa kasvaa yhteen keskeltä. Nettikansa ei karvaisuutta kuitenkaan sulata.

20-vuotias Hadjipanteli nousi Instagram-tähdeksi värjättyään kulmansa vahingossa mustiksi. Hän on luonnostaan vaaleatukkainen ja kyllästyi kulmakarvojensa jatkuvaan huoltamiseen.

– Näin YouTubessa videon, jossa joku värjäsi kulmakarvojaan. Kokeilin sitä, ja mokasin jotain ja niistä tuli mustat. Veljeni sanoi "se tavallaan pukee sinua", Hadjipanteli muistelee.

Kuvillaan nainen haluaa kannustaa muita olemaan omia, luonnollisia itsejään.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hadjipanteli saa jatkuvasti myös ivaavia kommentteja kuviinsa. Ihmiset esimerkiksi miettivät, miksi hänen täytyy pilata "muuten kauniit kasvonsa" kulmakarvoilla.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kasvoni näyttävät paremmilta näin (kulmakarvojen kanssa). Muut ovat eri mieltä, ja se on ihan okei, Hadjipanteli kommentoi Harper's Bazaar -lehdessä.

– En yritä saada ketään yhteen kasvaneiden kulmakarvojen liikkeeseen. Jos pidän tästä, antakaa minun pitää tästä.

Hän saa vihaisia kommentteja myös sen vuoksi, että meikkaa, vaikkei siisti kulmakarvojaan. Hadjipanteli korostaa, että pitää kulmakarvojensa ulkonäöstä ja nauttii meikkaamisesta, eivätkä nämä sulje toisiaan pois.

– Olen, kuka olen, koska haluan olla tällainen. Kun tuomitset muita, koska he meikkaavat, värjäävät hiuksiaan, muokkaavat osia kehoistaan tai sisäisestä maailmastaan, vain siksi, ettet itse toimi näin, se tekee sinusta aivan yhtä myrkyllisen kuin yhteiskunnan normeista ja paineista, joita jatkuvasti kohtaamme, hän kirjoitti Instagram-kuvansa yhteyteen.

– Tee loppujen lopuksi kuten itse tekisit, koska minä jatkan omana itsenäni olemista, tykkäsit siitä tai et.

 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.