Mainos

Ei ole ajellut ihokarvojaan vuoteen – nainen paljastaa syyt päätöksen taustalta

Nainen kannustaa kaikkia kohti parempaa itsetuntoa.

Ensisilmäyksellä Morgan Mikenassin Instagram-tili näyttää tyypilliseltä fitness-tähden tililtä treeni- ja ruokakuvineen. Terveellisen elämän lisäksi nainen haluaa kuitenkin puhua avoimesti asiasta, josta liian usein vaietaan; ihokarvoista.

Mikenass ei ole ajellut ihokarvaojaan vuoteen, ja rehellisten kuvien avulla hän haluaa kertoa kaikille naisille, että siinä ei ole mitään väärää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Näyttämällä ihokarvani toivon saavani aikaan muutosta. Lopeta niiden äänten kuunteleminen, jotka kertovat meille, että meidän tulisi näyttää tietynlaiselta ollaksemme hyväksyttyjä, kunnioitettuja, viehättäviä tai terveitä.

Naisen mukaan jokaisen tulisi saada itse päättää, millaiset asiat saavat olomme hyväksi. Jos se asia on ihokarvat, anna mennä! 

Nainen peräänkuuluttaa itsevarmuutta

YouTubeen lisäämällään videolla Mikenass paljastaa, ettei ole aina tuntenut oloaan yhtä itsevarmaksi kuin nykyisin. Hän kertoo ryhtyneensä ajelemaan sääriään jo ala-asteella, koska oli joutunut pilkan kohteeksi karvaisten jalkojensa vuoksi.

Vuosien ajan hän ajeli pakonomaisesti ihokarvojaan tunteakseen olonsa seksikkääksi ja itsevarmaksi. Viime vuonna tähän tuli kuitenkin muutos.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vei todella paljon aikaa käydä suihkussa ja ajella kaikki kehoni ihokarvat. Yhtenä päivänä olin vain: ”Miksi ihmeessä teen tätä enää? Tämä vie niin paljon aikaa!” Joten päätin luopua siitä ja antaa niiden kasvaa, Mikenass kertoo päätöksen synnystä.

Päätöksen jälkeen hän on ryhtynyt puhumaan avoimesti ihokarvojen puolesta. Nainen muistuttaa, että hänen tavoitteenaan ei ole saada ihmisiä luopumaan karvojen ajelusta, vaan saada naiset tuntemaan olonsa itsevarmoiksi ulkoisista seikoista riippumatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Kun sinulla ei ole mitään salattavaa, voit olla vapaasti oma itsesi, Mikenass muistuttaa.

Naisen mukaan kenenkään ei pitäisi haaveilla tietystä ulkonäöstä, vaan toteuttaa itseään juuri omalla tavallaan.

Lähde: Self

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.