Mainos

Sonera-Telia toteutunee heinäkuussa

Telia on tänään jättänyt Euroopan unionin komissiolle yhdessä Soneran kanssa valmistelemansa yhtiöiden yhdistymistä koskevan virallisen ilmoituksen. Yhtiöt arvioivat, että EU:n nopeamman käsittelyaikataulun mukainen hyväksymiskäsittely voisi näin aiemmin ilmoitetun mukaisesti valmistua viimeistään heinäkuun 2002 puolivälissä.

Osakkeiden vaihtotarjoukseen liittyvät, ja Suomen Rahoitustarkastukseen, Tukholman pörssiin sekä Yhdysvaltain arvopaperiviranomaisille toimitettavat suomen ja englanninkieliset tarjousesitteet, listalleottoesitteet ja rekisteröintiasiakirjat ovat parhaillaan valmisteilla, kertoo Sonera tiedotteessaab,

Osakevaihtotarjoukseen liittyvän Yhdysvaltain arvopaperiviranomaisen hyväksymisprosessin arvioidaan valmistuvan kesäkuun 2002 lopussa tai heinäkuun 2002 alussa, minkä jälkeen Soneran osakkeenomistajille suunnattu vaihtotarjous voi alkaa.

Pohjoismaiden kesälomakauden vuoksi Sonera ja Telia arvioivat vaihtotarjouksen päättyvän elokuun jälkipuoliskolla. Näin Soneran osakkeenomistajilla on riittävästi aikaa hyväksyä vaihtotarjous, Sonera toteaa tiedotteessaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.