Somevaikuttajana työskentelevä Martina Aitolehti hyväksyy mielipiteet, mutta ei "paskanpuhumista": "Ne kanavat ovat erikseen"

4:09
Martina Aitolehti muistelee uraansa laulajana.

Martina Aitolehti ei halua, että hänen Instagraminsa on alusta, jossa voi puhua pahaa. 

Martina Aitolehti tunnetaan sosiaalisessa mediassa treenivideoista ja tavoitteellisesta urheilusta. Viime aikoina Aitolehti on nähty myös usein ratsastustallilla. Kyseessä ei ole kuitenkaan uusi harrastus, sillä hän on harrastanut sitä pienestä pitäen. 

– Koronan takia triathlon-kisat peruuntuivat, niin päätin ottaa vähän iisimmin, Aitolehti kertoo Yvette x Pernilla Böckerman -vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa.

Aitolehti aikoo käydä tulevaisuudessakin tallilla, vaikka alkaa nyt treenata kunnianhimoisesti ensi kesän kisoja varten. Treeni- ja ruokaohjelmaa hän joutuu noudattamaan orjallisesti. 

– Syön treenatessa aivan niin kuin yleensäkin syön. Määrät täytyy vain laskea tarkasti, jotta palaudun. On tärkeää, että minulla on tarpeeksi energiaa tekemiseen. Kulutus on ihan valtavaa. 

Kun Aitolehdeltä kysyy paheista, on vastaus selvä. 

– Kuulostaa kliseeltä, mutta minulla ei yksinkertaisesti ole paheita. Tykkään syödä esimerkiksi välillä karkkia, mutta ei se ole minulle pahe. Ei minun tarvitse kieltäytyä mistään. 

Soomevaikuttajana Aitolehti jakaa osaltansa mielipiteitä sekä keskustelua juorupalstoilla. Miten hän reagoi siihen, kun jokaista liikettä seurataan?

– Totta kai jokaisella ihmisellä saa olla mielipiteet asioista, mutta asiattomat ovat sitten eri asia. Mielestäni esimerkiksi Instagram feedini ei kuulu olla mikään paskan puhumisen kanava, ne kanavat ovat erikseen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja