Martina Aitolehti julkaisi upean kuvan ja kertoi kuulumisiaan – someseuraajien kesken syntyi sanasota: "Miten noin pienten lasten äiti voi vain somea elää?"

10:44
Martina Aitolehti murtui kyyneliin Vappu ja Marja Livessä.

Martina Aitolehti ei ottanut kantaa seuraajiensa sanasotaan.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti kertoo sosiaalisessa mediassa paljon elämästään. Aitolehti julkaisee videoita ja kuviaan työpäivistään, lapsistaan ja vapaa-ajastaan, mutta suhdeasiat hän pitää nykyään visusti itsellään.

Aitolehti poseeraa Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassaan vaaleanpunaiseen asustukseen sonnustautuneena ja kuvaan hän kirjoitti päivän kuulumisia.

– Tänään istuttu koneella koko päivä, töitä ihan järjettömän paljon. Nyt kevyt lenkki ennen nukkumaan menoa. Ja JES, huomenna pääsee taas omien fysiikkatreenien pariin ja ratsastamaan! Aitolehti kirjoitti.

Sosiaalisessa mediassa käynnistyi pian sanasota muutaman seuraajan kesken, vaikka Aitolehti kirjoittikin positiivisen päivityksen.

– Noh mis lapset? Hienoa miten noin pienten lasten äiti voi vain somea elää? Anteeksi, eräs seuraaja kysyi Aitolehdeltä.

Aitolehti ei itse vastannut seuraajansa viestiin mitään, mutta muut seuraajat päättivät kommentoida asiaa.

– Sehän ei meille seuraajille kuulu ja somepläjäykset on vain pieni osa päivästä, ensimmäinen seuraaja kirjoittaa.

– Normi työpäivän pituus on yleensä n. 8h, siihen matkat päälle. Siihen aikaan mahtuu aika paljon sometyötäkin, toinen seuraajan puolestaan kommentoi.

Viestittelyyn otti osaa vielä kolmas seuraaja, joka kiinnitti huomion ensimmäisen kommentoijan käytöstapoihin.

– Noh mis käytöstavat? Ei kuulu kenenkään henkilökohtaiset asiat, mukaanlukien lapset, muille. Some työnä on selkeästi vieras konsepti ja hämmentää monia, asiallisiin kysymyksiin saattaisi saada asiallisia vastauksia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja