Somevaikuttajalla jalassa James Bondin kengät: "Nämä sopivat kuin hansikas"

Miisa ja Tomas Grekov saapuivat Kämpiin juhlimaan Suomen itsenäisyyttä.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto Presidentinlinnassa on tullut päätökseensä ja Linnan juhlista valutaan hiljalleen virallisille jatkoille Hotel Kämpiin Helsingin keskustaan. 

MTV Uutiset on myös paikan päällä aistimassa tunnelmaa. Paikalla on muun muassa Muodin huipulle -juontaja MiisaGrekov puolisonsa Tomas Grekovin kanssa. 

Pariskunta kertoi katsoneensa Linnan juhlat -lähetyksen kotona pukuja arvioiden. 

– Lempparini oli Laura Birn. Mert Otsamon upea asu, ihana mustanpuhuva, näky vähän paljasta jalkaa, upea laahus, jotenkin yllättäjä ja puhutteli todella paljon tämä luomus, Miisa summasi.  

Käärijä oli todella odotettu. Hän oli mielestäni hieno. Krista Kososella oli hieno punainen asu ja hänen miehellään Tom Fordin puku, hieno pari, Tomas lisäsi. 

Käärijä oli yksi illan odotetuimmista kasvoista. Monet kotisohvilla arvuuttelivat, nähdäänkö artistin päällä hänelle tutuksi tullutta vihreää väriä. 

Käärijä kertoo asustaan ja vilauttaa hauskan "käärijänvihreän" yksityiskohdan 3:37
Käärijä kertoo asustaan ja vilauttaa hauskan "käärijänvihreän" yksityiskohdan

Käärijä edusti Teemu Muurimäen suunnittelemassa luomuksessa. 

– Hienosti kunnioitettiin Linnan etikettiä, mutta silti oli jotain räväyttävää. Mielestäni oli todella onnistunut. Niin Käärijän ja Teemu Muurimäen näköinen, Tomas perusteli. 

Pariskunta oli jatkoilla panostanut myös itse asuihinsa. Tomas paljasti kengistään yllättävän yksityiskohdan. 

– Mietittiin stylisti Eero Böökin kanssa, millaisia kenkiä valitaan tähän pukuun mukaan. Hän kertoi, että nämä kengät ovat olleet Daniel Graigilla käytössä James Bondina. Ajattelin, ett kyllä nyt Bondin kengillä on mentävä. Ja nämä sopivat kuin hansikas. Eli ehkä meissä on jotain samaa, hän summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat