Someseuraajien huomio kiinnittyi rohkeaan yksityiskohtaan Anna Abreun kuvassa – laulaja päätti kommentoida takaisin

6:02
Anna Abreu hurmasi Possen sätkyakkana - katso hauska video

Anna Abreun kuvaan tuli muutamilta someseuraajilta teräviä havaintoja.

Laulaja Anna Abreu on viettänyt hiljaiseloa Instagramissa, mutta tänään hän julkaisi viikkojen jälkeen uuden kuvan. Abreu poseeraa hyisessä pakkassäässä farkuissa sekä valkoisessa paidassa takki avoimena. Toisessa kuvassa on mukana Abreun koira.

–Moi ig oon bäk. Oliks ikävä? Anna kyselee seuraajiltaan.

(Jos et näy kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Monet seuraajat kiittelevät, että laulaja aktivoitui jälleen Instagramissa ja kehuivat hänen ulkonäköään. Muutamat seuraajat kiinnitti huomion myös aivan muuhun.

– Mori Anna h&m:ssä oli liivit alennuksessa btw.

– Kiva kuulla et sait halvalla! Abreu päätti vastata seuraajalleen takaisin.

– Noil nänneil vois leikkaa jäätä! yksi seuraajista kirjoittaa.

Abreuta kohtasi viime syksynä suuri suru, kun hän joutui hyvästelemään rakkaan perheenjäsenensä, Hannibal-koiran, viimeiselle matkalleen. Laulaja julkaisi koskettavan kuvasarjan hänestä ja koirastaan sekä herkän tekstin. 

– Kun olen nauranut, olet ollut siinä. Kun olen itkenyt, olet nuollut pois minun kyyneleet. Olen sinulle velkaa niin paljon. Kiitos pyyteettömimmästä rakkaudesta koko maailmassa. Oon niin kiitollinen, että sain tuntea sitä 13 vuotta. Teit mun elämästä kaunista. Minä, sun perhe ja kaikki ketkä sut tunsi jäädään kaipaamaan sua niin älyttömän paljon. Me luvataan pitää sun siskosta hyvää huolta rakas. Hyvää matkaa Hannibal, 7.7.2007-28.7.2020, Abreu kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja