Anna Abreu julkaisi sydäntäsärkevän kuvasarjan – joutui hyvästelemään rakkaan koiransa: "Kun olen itkenyt, olet nuollut pois minun kyyneleet"

6:02
Anna Abreu nähtiin Possen sätkyakkana viime kaudella.

Anna Abreu julkaisi Instagramissa musertavan uutisen. Hän joutui hyvästelemään rakkaan perheenjäsenensä. 

Laulaja Anna Abreu jakoi seuraajilleen Instagramissa musertavan uutisen. Hän oli joutunut päästämään rakkaan perheenjäsenensä, Hannibal-koiran viimeiselle matkalleen. Laulaja julkaisi koskettavan kuvasarjan hänestä ja koirastaan sekä herkän tekstin. 

– Kun olen nauranut, olet ollut siinä. Kun olen itkenyt, olet nuollut pois minun kyyneleet. Olen sinulle velkaa niin paljon. Kiitos pyyteettömimmästä rakkaudesta koko maailmassa. Oon niin kiitollinen, että sain tuntea sitä 13 vuotta. Teit mun elämästä kaunista. Minä, sun perhe ja kaikki ketkä sut tunsi jäädään kaipaamaan sua niin älyttömän paljon. Me luvataan pitää sun siskosta hyvää huolta rakas. Hyvää matkaa Hannibal, 7.7.2007-28.7.2020, Abreu kirjoittaa.

Hän on saanut seuraajiltaan kasapäin osanottoja ja muun muassa Janni Hussi kommentoi Abreun kuvaa.

– Lämmin osanotto. Tässä meinaa silmäkulma kostua, Hussi kirjoittaa. 

– Voimia sinne maailman eniten, Antti Tuisku komppaa.

Abreu tunnetaan koiraihmisenä. Hänellä oli kaksi saksanpaimenkoiraa, Hannibal ja Myy. Ensimmäisen koiransa, Hannibalin Abreu otti aivan musiikkiuransa alussa. Myy-koira elää edelleen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja