Arman Alizad 50 vuotta – Senay-puoliso julkaisi syntymäpäivien kunniaksi harvinaisen yhteiskuva isästä ja tyttärestä

8:29
Meikkitaiteilija Coco Senay tuli tunnetuksi Arman Alizadin rakkaana – kuka on tämä nainen, josta kaikki puhuvat?

Arman Alizad poseeraa kuvassa muutaman kuukauden ikäisen tyttärensä kanssa. 

Juontaja Arman Alizad täytti tiistaina (12.1.) 50 vuotta. Hänen puolisonsa, meikkitaiteilijana tunnettu Coco Senay onnittelee rakastaan suloisella Instagram-kuvalla, jossa itse synttärisankari poseeraa. 

Kuvassa Alizadilla on sylissään heidän tyttärensä. 

– Hyvää syntymäpäivää rakas. Mun tuki ja turva. Rakastan sua. Oot niin ihana ja teet musta hyvin onnellisen ja rakastan sun huumoria. Parasta sinussa on se että, saat mut aina nauraa niin paljon, oli se sitten, hyvä tai huono päivä, Senay kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

Alizad on vastannut rakkaansa päivitykseen. 

– Kiitos rakas samoin! Rakastan sua! 

Senay on julkaissut suloisia perhekuvia Instagramissa aiemminkin. Viime syyskuussa syntynyt tytär on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Molemmilla on lapsia aiemmista suhteistaan. 

Alizad ja Senay vahvistivat seurustelusuhteensa joulukuussa 2019. Seurustelunsa vuosipäivää pari vietti syyskuun alussa. 

Alizad on tenhyt mittavan uran media-alalla. 

Ennen televisiouraansa Alizad työskenteli räätälinä. 12 vuotta sitten hän teki täyskäännöksen elämässään ja päätti ryhtyä televisiotuottajaksi. Hän alkoi tehdä matkailuohjelmaa kamppailulajeista. 

– Silloin suurin osa ihmisistä nauro mulle ja sano et suutari pysyköön lestissään. "älä hyvä mies leiki tuottajaa kun sul on oma ura, tee sä pukuja, anna tuottajien tuottaa, Alizad kirjoitti  Instagramissa joulukuussa. 

Hän kertoi, että vain harva luotti hänen tekemiseensä. 

Alizadin haaveet kävivät lopulta toteen. 

– Kill Arman toteutui, oli menestys joka esitettiin maailmallakin 135 maassa. Kill Arman on ollut mun koko tän hetkisen uran ponnahduslauta ja kulmakivi jonka päälle kaikki muut mun tuotannot on rakennettu, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja