Somekohun keskelle joutunut Käärijä kommentoi seuraamiaan tilejä: "Olen vahvasti tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolella"

Artisti Käärijä kertoo suolistosairaudestaan 3:25
Katso video! Käärijä kertoo vakavasta sairaudestaan.

Suomen euroviisuedustaja Käärijä kommentoi taannoista somekohua.

Suomen euroviisuedustaja Käärijä, eli Jere Pöyhönen joutui taannoin somekohun keskiöön, kun tarkkasilmäisimmät somekäyttäjät huomasivat hänen seuraavan Instagramissa muun muassa Valta kuuluu kansalle -puolueen tiliä.

Käärijä ei nyttemmin enää seuraa kyseisen puolueen Instagram-tiliä. Somekohu sai lisää tuulta alleen, kun kirjailija Sofi Oksanen kommentoi Käärijän somekäytöstä Twitterissä.

Oksanen kritisoi Käärijän Instagram-käytöstä. Hän kertoi olevansa ihmeissään, että laulaja seuraa somessa Kremliä. Asiasta uutisoinut Helsingin Sanomat kirjoittaa, ettei ole varmuutta, mihin tiliin Oksanen viittaa Kremlin seuraamisella.

Taannoin Käärijä kommentoi asiaa oman Instagram-tilinsä tarinat-osiossa, joissa tarinat ovat luettavissa 24 tuntia.

– Vähän yllättäen julkisuudessa on viimeisen viikon aikana herännyt keskustelua someseuraamisistani. Haluaisin nyt kerralla selventää, että yksittäisten tilien seuraaminen ei tarkoita, että kannattaisin niiden sisältöä. Olen vahvasti tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolella. Olen lähdössä edustamaan Suomea Ukrainan Euroviisuihin, jotka Venäjän aloittaman hyökkäyssodan takia järjestetään Englannissa.

– Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat yksiselitteisen tuomittavia ja olen tuominnut ne sodan ensimmäisestä päivästä lähtien. Miljoonille ihmisille kärsimystä aiheuttava Venäjän hyökkäys Ukrainassa järkyttää minua syvästi. Rauhaa ja rakkautta kaikille, Käärijä kirjoitti Instagramissaan.

Käärijä edustaa Suomea Liverpoolissa järjestettävissä Euroviisuissa toukokuussa.

Katso Käärijän haastattelu alla olevalta videolta!

Vieraana UMK-voittaja Käärijä: Näillä eväillä Euroviisuihin 10:30

Lue myös:

    Uusimmat