Somekansa riehaantui Marinin tuuletuksesta Leijonien MM-taistelun aikana – näin pääministerin viinilasia kommentoidaan nyt

Leijonien menestystä katsomossa villisti tuulettanut pääministeri Sanna Marin ikuistui sunnuntaina televisiolähetykseen ja suomalaisten verkkokalvoille.

Myös pääministerin kädessä ollut viinilasi pantiin merkille, ja Marinin villi tuuletus onkin herättänyt runsaasti keskustelua somessa.

Pääministeri katsoi pelin erillisestä aitiosta, joka oli varattu täysi-ikäisille. Anniskelu oli siten täysin sallittua.

"Pääministerimme näyttää rohkaisevaa esimerkkiä"

Noho partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kommentoi pääministerin juhlintaa MTV Uutisille.  

– Kyseiset aitioiden edustalla olevat paikat ovat aitioihin kuuluvaa anniskelualuetta, ja olenkin todella iloinen, että pääministerimme näyttää rohkaisevaa esimerkkiä, miten nautitaan täysillä ottelutapahtumista ja iloitaan maailmanmestaruudesta.

MTV Uutisten juttu tapauksesta on kerännyt jo toista tuhatta kommenttia yksistään MTV Uutisten Facebookissa. Kokosimme alle lukijoidemme aiheesta antamia kommentteja.

Kommenteissa toistuu myös hämmästely, miksi pääministerin viinilasista on ylipäätään syntynyt iso uutinen.

Näin MTV Uutisten lukijat kommentoivat

”Mitään lakia rikkonut. Itsekin olen ollut matsia katsomassa yksityisaitiossa, jossa anniskeluoikeus. Suomessa saisi muutenkin tulla viinit ja väkevät ruokakauppaan sillai kuin ulkomailla. On se kumma, kun joku näkee vaivaa toisten vapaa-ajan vietosta.”

”Jos joku on käynyt Vip-katsomossa tai tietää sen toiminnasta jotain, niin siellä tarjoillaan halukkaille mietoja alkoholijuomia. Ja monestihan on tapana nostaa malja erilaisissa tilaisuuksissa kuten esim. synttäreillä, yo-juhlissa jne. Ja alkoholitontakin on saatavilla. Sannahan lensi jo maanantaiaamuna hoitamaan Suomen asioita muualle, että eiköhän hän ollut kondiksessa tv-uutisista päätellen.”

”Suomi voittaa maailmanmestaruuden ja pääministeri juhlii…. Voi tavaton sentään, miten tästäkin voidaan alkaa vääntämään.”

”Voi jumalauta sentään. Eikö nyt tärkeämpiä uutisia ole kuin pääministerin lasillinen viiniä kiekkokatsomossa. Laittakaa nyt hyvänen aika työryhmä tutkimaan ja tonkimaan, niin saadaan niillekin reppanoille taas töitä. Eikö tällä naisvihalla ja vainoamisella ole mitään rajaa?”

”Olishan Sanna voinut jättää viinilasin pöydälle. Turhaa juttua itsestään vain haki!”

”Naurettavaa potaskaa, jos tässä olis ollut mies pääministeri, niin tätä ei olis noteraattu mitenkään.”

”Antakaa ihmisten elää!!”

”En kyllä ole ikinä ymmärtänyt sitä, että alkoholi pitää urheiluun sotkea. Huonoa esimerkkiä ainakin näyttää.”

”Sanna on varmasti viinilasinsa ansainnut. On isojen asioiden äärellä toiminut pää kylmänä. Kova on Tampereen plikka kyllä. Antaa hänen nyt nostaa lasinsa Leijonille, Suomen pojille.”

”Voi Hyvää päivää näitä otsikoita. Tavallinen kansa saa örveltää miten vaan, mut juman kekka Sannalla viinilasi, niin heti suurennuslasin alla. Eikö mitään tärkeämpää otsikoitavaa ja kirjotettavaa ole.”

”Jo Nokia Arenan edeltäjässä Hakametsän jäähallissa oli aitioita ja ravintolatiloja, joissa sai nauttia virvokkeita. Itsekin tunnustan joskus eräässä aitiotilassa muutaman alkoholipitoisen oluen ottaneeni.”

”Mitä ihmettä varten nuori ihminen ei saisi viini lasillista ottaa,on sen verta suuri juhla,vois ottaa toisenkin lasin.”

Lue myös:

    Uusimmat