Sokkikäänne! Yksi Ensitreffit-pareista ajautuu eropäätökseen jo nyt: "Emme ole olleet missään tekemisissä"

Yksi Ensitreffit alttarilla -pareista luovuttaa jo nyt avioliittonsa suhteen. Jatkuvat riidat ajavat pariskunnan erilleen. 

Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa parit tapaavat Kari Kanalan Paavalinkirkossa, missä Kari kannustaa heitä avoimeen keskustelukulttuuriin suhteessa.     

Emman ja Tuomaksen välille näyttää syntyneen tapaamisessa hyvä ja avoin keskustelu, mutta kaikessa hiljaisuudessa pari päättää kuitenkin ottaa etäisyyttä toisistaan tapaamisen jälkeen. Tuomas lähtee viettämään lomaa ystävänsä luoksi Tampereelle ja Emma palaa kotiinsa Joensuuhun.  

– Tapasimme viimeksi siellä Karin tapaamisessa. Emme ole olleet missään tekemisissä sen jälkeen, emmekä ole jatkossakaan. Meillähän menee tällä hetkellä hyvin, kun ei olla tekemisissä. Kumpikaan ei loukkaannut toisen tekemisistä ja elämä on paljon helpompaa, Tuomas kertoo.

– Tällä hetkellä emme Tuomaksen kanssa ole oikein mitenkään. En halua harmistua yhtään enempää olemalla hänen seurassa. Romanttisessa mielessä tässä suhteessa ei ole oikein mitään enää tehtävissä, Emma tiivistää. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat