Sointu Borg siirsi etätoimistonsa Himokselle ja pulahti uimaan: "Tiputin edellisen iPhonen vessanpönttöön, niin kannoin uuden porealtaaseen"

Näihin tosi-tv-ohjelmiin Diili-voittaja Sointu Borg ei lähtisi 2:21
Mihin tosi-tv-ohjelmaan Sointu Borg ei lähtisi? Katso videolta, kuinka hän vastaa!

Sointu Borg pääsee pulahtamaan työpäivänsä jälkeen porealtaassa.

Sointu Borgon työllistynyt Diili-ohjelman jälkeen, jonka hän voitti viime vuonna. Borg suosii monien työntekijöiden tavoin etätöitä ja nyt hän paljastaa Instagram-tilillään siirtäneensä toimistonsa Himoksen talvisiin maisemiin.

Borg julkaisi kuvasarjan, kun hän poseeraa poreilevassa paljussa mustiin bikineihin pukeutuneena.

– Etätoimiston siirto parempiin maisemiin, Borg kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvia, voit katsoa sen tästä. Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Diili-voittaja julkaisi myös videon, jossa paljastaa, mitä edelliselle kännykälle kävi.

– Tiputin edellisen iphonen vessanpönttöön, niin kannoin tän uuden porealtaaseen. No damage.

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

Borg kertoi raskaasta vuodestaan viime vuoden lopulla, kun hän suuntasi lomalle Unkariin. Hän kirjoitti tuolloin päivityksessään, että haluaa tehdä vuoden 2022 aikana parempia ratkaisuja liittyen ajanhallintaansa. Vuosi julkisuuden valokeilassa oli Borgille antoisa, mutta myös hektinen.

Borgin rinnalla julkisuusrumban aikana on ollut avopuoliso, muusikko Tomi Solonen, jonka kanssa tv-tähti on seurustellut vuosia.

Borg kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän erikoislähetyksessä, ettei hänen puolisonsa kuitenkaan piittaa juuri julkisuudesta.

– Olemme pariskunta, joka tykkää katsoa Marvelia ja kaivella napojamme kotona. Ei aina tarvitse kiertää kaikkialla käsi kädessä. Tomi on meistä se paljon yksityisempi henkilö, joka ei nauti valokeilasta samalla tavalla, Borg kommentoi.

Pariskunta ei ole toistaiseksi suunnitellut häitä, mutta he haaveilevat kuitenkin yhteisestä, itsensä näköisestä tulevaisuudesta.

– Haaveilemme siitä, että voisimme joskus tulevaisuudessa asua ulkomailla. Ensi vuoden loppuun olemme suunnitelleet maailmanympärysmatkaa, hän paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat