Sointu Borg suuntasi ulkomaille lomalle – avautuu rankasta vuodestaan: "Sellainen kokemus on myös mielelle raskas"

2:21
Näihin tosi-tv-ohjelmiin Diili-voittaja Sointu Borg ei lähtisi

Yrittäjä Sointu Borg kertoo Instagram-päivityksen yhteydessä hektisestä vuodestaan.

Diili-voittajana tunnettu Sointu Borg on tullut vuoden 2021 aikana rytinällä julkisuuteen. Nainen on tunnettu myös räväkästä ja suorasukaisesta asenteestaan. Vuosi julkisuuden valokeilassa on ollut Borgille antoisa, mutta myös hektinen.

Borg julkaisi seuraajilleen otoksen Unkarista, jossa hän on pukeutunut täysin mustaan.  

Borg kerto uusimman päivityksen yhteydessä raskaasta vuodestaan. Hän myös kertoo haluavansa tehdä ensi vuoden aikana parempia ratkaisuja liittyen ajanhallintaansa.

– Tämä tuleva viikko on ollut minun tämän vuoden henkireikä. Olen vapusta asti painanut sata lasissa ja myönnettäköön, että tehnyt jopa liikaa töitä, mikä on tuntunut pääkopassa ja kropassa. Se, että ei viikkoon tarvitse purkaa sähköpostia, on jumalauta paratiisin esiaste, Borg kirjoittaa.

Muusikko Tomi Solosen kanssa seurusteleva Borg halusi viedä puolisonsa ulkomaille.

– Halusin viedä ennen kaikkea Tomin minilomalle, koska en ole ollut ehkä se paras avovaimo tänä vuonna. Olen ollut ajoittain jäätävän paineen ja stressin alla, ja sen takia pinna on ollut aika ajoin kireänä.

Borgin elämä muuttui kertaheitolla.

– Vähän reipas vuosi sitten ei ollut mitään ja yhtäkkiä mahdollisuuksia tulee ovista ja ikkunoista. Se kontrasti on ollut absurdi. Sellainen kokemus on myös mielelle raskas.

Ensi vuonna Borg aikoo tehdä muutoksia työtapoihinsa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja