Sointu Borg peittelee kasvojaan lomakuvassa: "Vasen silmä on tulehtunut ja näytän rajulta"

Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa:"Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia" 3:40
Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa: "Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia"

Sointu Borg kertoo napanneensa silmätulehduksen heti lomansa alkumetreillä. Kiireinen yrittäjä aikoo viettää kolmen viikon loman ennen ensi vuoden kiireitä. 

Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg suuntaa lomalle ulkomaille. Hän kertoo, että hänen lomansa alkoi hieman epäonnisesti silmätulehduksella, mutta ei anna sen lannistaa lomatunnelmaa. Lentokentällä suuri kahvikuppi silmiensä peittona poseeraava Sointu kertoo, että hänen vasen silmänsä on tulehtunut ja näyttää rajulta. 

Jos et näe kuvaa, katso se täältä. 

– Se ois kolmen viikon loma alkaen NYT. Karataan lämpöseen tuijottamaan merta. Yritin tolla kahvikupilla peittää mun naamaa. Vasen silmä on tulehtunut ja näytän rajulta, Borg kertoo.

Kiireinen yrittäjä aikoo välttää lomansa aikana työntekoa ja elättelee toiveita mahdollisesta sometauostakin. 

– Aattelin alkuun uhoavani sometauolla, mutta turha elää itsepetoksessa. Postaan anyway kaikenmaailman bikinikuvia. Yritän silti pitää puhelinta mahdollisimman paljon lentotilassa.

Sointu Borg kertoi kesällä, ettei enää työskentele Jaajo Linnonmaalle, vaan aikoo keskittyä omaan yritykseensä ja henkilöbrändiinsä. Naisen tulot kääntyivät vuonna 2021 valtavaan nousuun, sillä hän tahkoi ansiotuloja 100 145 euroa. Pääomatuloja naiselle ei kertynyt, ja jäännösveroa hän joutui maksamaan 3617

Vuonna 2020 Borg ansaitsi ainoastaan 11 365 euroa.

Borg toimii yrittäjänä ja omistaa Vip- ja messuemäntiä välittävän Viphost-Finland-yrityksen. Diili-voittonsa jälkeen Borg on paiskinut ahkerasti töitä.

– Nytkin kun on ollut paljon keikkaa, vaikka olen ollut tosi väsynyt niin arvostan sitä, että minulla on töitä. Koska siitä on alle 2 vuotta, kun olen itkenyt himassa, että millä maksan vuokrani, Borg kertoi MTV Uutisille marraskuussa 2021.

Lue myös:

    Uusimmat