Sointu Borg ei enää työskentele Jaajo Linnonmaalle – paljastaa, millaiset kaksikon välit ovat nykyään

Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa:"Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia" 3:40
Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa: "Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia"

Sointu Borg ei enää työskentele Jaajo Linnonmaan yrityksen kehitysjohtajana.

Ilta-Sanomat uutisoi 23. kesäkuuta, että vuonna 2021 Diili-ohjelman voittanut yrittäjä Sointu Borg ei enää työskentele ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaan yrityksen kehitysjohtajana. Borg sai kehitysjohtajan paikan voitettuaan Diilin. 

Borg kertoo MTV Uutisille päätöksen taustalla olleen muutamia tekijöitä. Hänen mukaansa jo pian Diili-ohjelman jälkeen jouduttiin tasapainottelemaan, keskittyykö Borg Linnonmaan yrityksen kehitysjohtajuuteen vai Diilin finaalijaksossa luotuun startup-yritykseen, jossa hän ja Linnonmaa toimivat osaomistajina.

Hän kertoo keskittyneensä pääsääntöisesti startup-yrityksen kasvattamiseen ja työskentelevänsä kyseisen yrityksen parissa edelleen. 

– Sitten siinä on se, että startupin kehittäminen on vienyt paljon aikaa. Sitä kuitenkin on itsenäinen tyyppi ja tykkää tehdä omalla tyylillä hommia, niin kyllä minä koen, että itselle työskentely on mieluisinta, hän toteaa.

Borg kuvailee Linnonmaan yrityksen kehitysjohtajan paikasta jättäytymisen olleen eräänlainen prosessi.

– Koen, että se on monella nuorella naisella vähän ongelma, että mietitään liikaa muiden tunteita ja odotuksia. Pitää uskaltaa tehdä omaa polkua ja pelata ihan yhtä kovilla pelinappuloilla, kuin muutkin pelaavat. Muuten jää äkkiä omat unelmat toteuttamatta, hän sanoo.

Borg kertoo rakentaneensa esimerkiksi omaa henkilöbrändiään itsenäisesti, ja että hänellä on asian suhteen selkeä visio.

– Tykkään olla oman itseni pomo, hän toteaa.

Borg sanoo olevansa Linnonmaan kanssa hyvissä väleissä. Kaksikon välillä ei naisen mukaan ole draamaa.

– Mutta itselleni on tärkeää, että saan rakentaa omaa. Kuten olen sanonut, niin Diili on viihdeohjelma sen kaikissa merkityksissä. Minulle on tärkeää, että saan rakentaa ikään kuin omaa nimeäni, hän sanoo.

Borgin mukaan bisnesrintamalla pyyhkii tällä hetkellä hyvin. Hän työskentelee startup-yrityksen lisäksi oman tapahtuma-alan yrityksensä parissa. Hän omistaa vip- ja messuemäntiä välittävän Viphost-Finland-yrityksen. Lisäksi Borg tekee puhekeikkoja.

– Puhumistahan minä rakastan yli kaiken, sitä on ollut tosi kiva tehdä, hän toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat