Mainos

Soini: Perussuomalaisia soimataan suuren suosion takia

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan puolueen viime aikoina saama negatiivinen julkisuus johtuu suuresta kannatuksesta. Soini sanoo Aamulehden haastattelussa, että perussuomalaisten käytösseikkoja on nostettu esiin puolueen nauttiman kovan suosion vuoksi.

Esimerkiksi Helsingin Sanomat uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Pertti ”Veltto” Virtanen lauloi Hottentotti-lastenlaulua perussuomalaisten laivaristeilyllä viime viikonloppuna. Risteilyemäntä oli lopulta keskeyttänyt esityksen.

- Nyt on taas menossa sellainen vaihe, että ihan kuin perussuomalaiset olisivat kaikki samanlaisia ja käyttäytyisivät muka huonosti. Se ei pidä paikkansa. Tällaisen kuvan antaminen on valheellista ja johtuu siitä, että meidän kannatuksemme on lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun viime eduskuntavaaleista. Jos kannatus olisi 1,5 prosenttia, ei tästä puhuttaisi mitään, Soini sanoo Aamulehdelle.

Soini ei suostu myöskään puoluetovereidensa kaitsijaksi.

- Se on mahdoton tehtävä. Ei siihen kukaan pysty. Suomen kansa kyllä ymmärtää, että asia on näin. Jos jollakin on serkkupoika, tytär tai joku muu, niin ei niistä kaikista voi olla vastuussa.

Viikko sitten Soini ilmoitti haluavansa puolueensa ehdokkailta taustaselvityksen ensi eduskuntavaaleissa. Jokaisen ehdokkaaksi asettuvan on allekirjoitettava normaalin ehdokassitoumuksen lisäksi paperi, jossa tämä kertoo taustastaan ja tavoitteistaan.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja