Mainos

Sohjotyöt käynnissä

Varmoja kevään merkkejä ovat vedestä lainehtivat kulkuväylät ja sohjoiset parkkipaikat. Polanteiden poisto asuntokaduilta ja sadevesikaivojen kansien aukaiseminen työllistivät tänään muun muassa Jyväskylän kaupungin teknistä palvelukeskusta. Jyväskylän kaupungin kalusto oli liikkeellä aamuvarhaisesta.

- Täällä on saanut hyppiä ihan paikasta paikkaan. Töitä on riittänyt jokaiselle niin paljon kuin viitsii painaa vaan, kertoo aluetyönjohtaja Hannu Kohonen.

Sään ennustetaan huomeniltaan mennessä poutaantuvan ja viilenevän. Jos ilma pysyy leutona, lumi hoituu nopeasti alta pois. Näin arveltiin sohjotöiden kestoa:

- Vaikea sanoa. Jos se näin lämmintä pittää, ettei ole yöpakkaisia, tää voi mennä äkkiä ohi, viikossa, parissa, sanoo kuorma-autonkujettaja Kari Nieminen.

----------------------------------------------------------------------------------------

SPIIKKI:

Vettä riitti myös sisälle. Kipakan pakkastalven jäljet näkyvät hyvin tässä sadevesikaivossa. Syvälle ulottuva routa jäädytti tasakattoisen rakennuksen sadevesiputken ja sulamisvedet valuivat sisään. Sulatussautot ja vesi-imurit olivatkin tänään kova sana . Näissä konttoritiloissa vesi valui katosta ja lainehti lattioilla. Sadevesiviemärin auettua, veden tulo sisälle saatiin loppumaan, mutta kuivatustyöt jatkuvat vielä tulevina päivinä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.