Sofia Tuomola luo uraa Isossa-Britanniassa OnlyFansin parissa – paljastaa, kuinka Big Brother vaikutti tuloihin

BB:stä tunnettu Sofia Tuomola kertoo, onko aikeissa muuttaa takaisin Suomeen 1:07
Videolla Sofia Tuomola kertoo, milloin on ajatellut mahdollisesti muuttavansa takaisin Suomeen.

Sofia Tuomola nähtiin Suomen Big Brother -ohjelmassa vuonna 2022.

Big Brother -ohjelman myötä Suomessa televisiojulkisuuteen noussut Sofia Tuomola asuu ja luo uraa Isossa-Britanniassa. Tällä hetkellä Tuomolan ura painottuu vaikuttajatyöhön sekä erityisesti aikuisviihteestä tunnettuun OnlyFans-somepalveluun. 

Tuomola kertoi MTV Uutisille Good Luck Guys -ohjelman pressitilaisuudessa, että Big Brother -ohjelman myötä saatu näkyvyys on vaikuttanut erittäin positiivisella tavalla hänen uraansa OnlyFansissa sekä tuloihinsa. 

– Tottakai silloin kun saa huomiota, niin sitä saa myös tuollaisilla alustoilla. Olen kyllä hyötynyt rahallisesti erittäin hyvin siitä, eli kiitos isoveljelle. 

Naantalista kotoisin oleva Tuomola on asunut pitkään Ison-Britannian Machesterissa. Hän paljastaa harkinneensa muuttoa. 

– Itseasiassa juuri viime viikolla katsoin Helsingistä asuntoja, että mitä jos muuttaisin tänne, mutta en löytänyt vielä mitään kivaa. 

Muutto Suomeen tuntuu houkuttelevalta, sillä kotimaassa olisi tarjolla paljon uramahdollisuuksia. Tuomolan mukaan hänellä on nyt myös entistä enemmän ystäviä Suomessa, kiitos Big Brotherin sekä Good Luck Guys -sarjan, jonka osallistujana hänet myös nähdään. 

Tuomola kertoo, että myös Isossa-Britanniassa häntä olisi pyydetty mukaan erilaisiin televisio-ohjelmiin. 

– Kyllähän sielläkin tulee aina kaikkea, mutta en ole niihin lähtenyt sitten ainakaan vielä mukaan. Mutta ehkä tänä vuonna, katsotaan, pitäkää silmät auki, Tuomola myhäilee. 

Yllä olevalla videolla Sofia Tuomola kertoo tarkemmin aatoksistaan sen suhteen, milloin hän voisi muuttaa takaisin Suomeen.

Lue myös:

    Uusimmat