Sofia Belórf kuunteli oikeudessa avopuolisonsa Niko Ranta-ahon puheenvuoroa yllättävän tunnustuksen jälkeen: "Minulle hän ei puhunut noista jutuista mitään"

5:25
MTV Uutiset haastatteli Sofia Belórfia Ranta-ahon sokkipäätöksen jälkeen. Katso video.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf  oli tänään paikan päällä Helsingin käräjäoikeudessa, kun Katiska-oikeudenkäynnissä kuultiin liikemies Niko Ranta-ahoa ensimmäistä kertaa hänen yllättävän tunnustuksensa jälkeen.

Liikemies Niko Ranta-aho tunnusti viime viikolla pääosin kaikki häntä vastaan nostetut syytteet Suomen suurimmaksikin kuvaillussa huumeoikeudenkäynnissä. Belórfille avopuolison tunnustus tuli täytenä yllätyksenä ja sokkina.

"En ollut vielä kuvioissa"

Tänään hyväntuulinen Belórf ei ollut enää järkyttynyt, mutta hän myönsi olevansa edelleen hämmentynyt.

– Minähän en ollut vielä kuvioissa tuohon aikaan, mistä tänään puhuttiin. On vähän hämmentävää kuulla, kun Niko kertoo noista. Minulle hän ei koskaan puhunut noista jutuista mitään, Belórf kommentoi lyhyesti MTV Uutisille oikeusistunnon tauolla.

Ranta-ahon tunnustus ei ole kuitenkaan muuttanut Belórfin ajatuksia avopuolisostaan.

Oma kuuleminen toukokuussa

Belórf toivoo pääsevänsä tapaamaan Ranta-ahoa lähitulevaisuudessa. Pariskunnan välillä on ollut tiukat yhteydenpitorajoitukset viime kesästä saakka, mutta Belórf toivoo, että niitä voitaisiin purkaa pian, kun Ranta-aho on tunnustanut syytteet.

– Yhteydenpitorajoituksen purkua ei ole vielä haettu, mutta varmasti sitä haetaan jossain vaiheessa.

Belórfia itseään on tarkoitus kuulla oikeudessa jossain vaiheessa toukokuussa. Häntä syytetään huumausainerikoksesta ja rahanpesusta. Belórf kiistää kaikki syytteet.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja