Sofia Belórf kertoo, miltä tuntuu elää julkkiksena alamäessä: "Näillä korteilla mennään mitä on annettu"

Viime aikaiset tapahtumat ovat saaneet julkkiskaunottaren hiljentymään sosiaalisessa mediassa. 

Fitnesskaunotar Sofia Belórfia vastaan nostettiin viime viikon torstaina syyte. Julkisuuteen ei ole kuitenkaan kerrottu sitä, mistä häntä syytetään.

Laajan medianäkyvyyden jälkeen Belórfin Instagram-tili hiljeni lähes kokonaan, eikä hän päivitellyt enää kuulumisia seuraajilleen niin kuin yleensä. Eilen tiistaina hän julkaisi Instagram tarinat -osiossa videoita, joissa hän kertoi syyn hiljaiseloon.

– Niin kuin moni on varmaan huomannut, olen ollut hiljaa tässä sattuneista syistä. Ei ole ollut hirveästi asiaa, takki tyhjä vaihteeksi. Nyt taas parempi fiilis. Nyt sellainen tasainen hyvä olo.

– Tällaistahan elämä välillä on, ylä- ja alamäkeä. Toisilla se on vaan julkisempaa, ja se tekee siitä raskaampaa. Näillä korteilla mennään mitä annettu, Belòrf avautuu seuraajilleen.

Belórf kertoo, että on saanut paljon viestejä seuraajiltaan ja kiittää niistä. Hän on jakanut yhden viestin, jossa kaunotarta kiitetään siitä, että suhtautuu tilanteeseen siihen mukauten.

– Kaikesta oppii, Belórf jatkaa viestin perään. 

Syyte epätiedossa

Belórf vangittiin viime vuoden heinäkuussa Helsingin käräjäoikeudessa epäiltynä törkeästä rahanpesusta. Fitnesskaunotar virui pari viikkoa tutkintavankeudessa, kunnes hänet päästettiin vapaaksi. Putkareissun jälkeen rikosnimike vaihtui tuottamukselliseen rahanpesuun.

 

Lue myös:

    Uusimmat