Espanjalaismedia hekumoi Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon unelmaelämän särkymisellä – "Näytti päällepäin täydelliseltä"

6:24
Perjantaina saatiin uutta tietoa järkälemäisestä Katiska-vyyhdistä: 12:lle syytetylle vaaditaan enimmäistuomiota

Espanjalaislehti The Olive Press on järjestelmällisesti seurannut yrittäjä Niko Ranta-ahoon ja fitnesskaunotar Sofia Belórfiin kytkeytyvää huumerikostutkintaa. Nyt Marbellassa asuneen kaksikon tapaus jälleen noussut otsikoihin.

The Olive Press maalailee uutisessaan, kuinka "komean yrittäjän" ja "bikinifitnesstyttöystävän" elämä näytti päällepäin täydelliseltä hulppeissa kartanomaisissa asuinolosuhteissa Guadalmina Altan alueella.

Lisäksi lehti on julkaissut hempeitä yhteiskuvia pariskunnasta.

– Tämä kaikki tuli päätökseen viime heinäkuussa, kun hänet (Ranta-aho) pidätettiin Helsingissä huumeiden salakuljetuksesta ja rahanpesusta, lehti kirjoittaa.

Nyt Ranta-aho ja kymmenet muut henkilöt ovat syytettynä valtavassa huumevyyhdissä. Lehti kertoo myös Sunrise Avenue -bändin keulahahmo Samu Haberin huumesyytteistä.

Vyyhti purkautui puukotuksesta

Erittäin laajassa huumejutussa on kyse siitä, että Ranta-ahon ja entisen Cannonball-pomon Janne Nacci Tranbergin epäillään junailleen Suomeen satoja kiloja kovia huumeita. Ranta-aho ja Tranberg toimivat salakuljetus- ja välitysverkoston johtopaikoilla ja ohjasivat toimintaa Espanjasta käsin.

Ranta-aho on oleskellut pitkiä aikoja Espanjassa samoin kuin Tranberg, joka pakoili Espanjassa Suomessa odottavia tuomioita ja oikeudenkäyntejä. Tranberg jäi kiinni Espanjassa lokakuussa.

Kaikkiaan syytteen saa 53 henkilöä, joista 15 on vangittuna. Syytteet koskevat pääasiassa törkeitä huumausainerikoksia, törkeitä dopingrikoksia ja törkeää rahanpesua.

MTV Uutiset paljasti aiemmin, että huumevyyhti alkoi purkautua joulupäivänä Vuosaaressa tapahtuneesta puukotuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja