Niko Ranta-aho selvitti välinsä Stefan Thermanin kanssa – kommentoi nyt MTV Uutisille: "Ollaan istuttu alas ja keskusteltu asiat"

29:48
Keväällä eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf saapuivat käräjille.

Niko Ranta-aho erosi tutkintavankeudessaan ollessaan puolisostaan Sofia Belórfista. Ranta-aho sai kuulla, että Belórf viihtyy hänen ystävänsä Stefan Thermanin kanssa. 

Katiska-huumevyyhdissä syytettynä oleva Niko Ranta-aho  on ollut nyt viikkoja vapaalla, kun hänet vapautettiin pitkään kestäneestä tutkintavankeudesta kesäkuussa. Tutkintavankeuden aikana myös sellin ulkopuolella tapahtui paljon, kuten ero 10 kuukautta kestäneestä suhteesta Sofia Belórfin kanssa. 

Päästyään tutkintavankeudesta Ranta-aho kertoi MTV Uutisille, että päätti päättää parisuhteen, kun kuuli, että Belórf viihtyy nykyisin hänen ystävänsä Stefan Thermanin kanssa. Ranta-aho kuuli asiasta Thermanin ex-puolisolta  Martina Aitolehdeltä, joka oli kommentoinut Iltalehdelle, että heidän eron syynä oli kolmas osapuoli, Sofia Belórf. 

Ranta-Aho kommentoi tuolloin Radio Rockin haastattelussa, ettei tunne katkeruutta ex-puolisoaan kohtaan, ja toivookin hänelle kaikkea hyvää. 

– Ehkä enemmän voisin puhua tuosta entisestä ystävästäni. Ehkä häntä kohtaan on jonkunlaisia, niin sanotusti erilaisempia tunteita.

– Kyllähän keskustelu tullaan jossain kohtaa käymään. Eihän sitä pysty välttelemään missään tilanteessa. On asioita, mitkä pitää keskustella ja ne keskustellaan, Ranta-aho kommentoi Radio Rockin haastattelussa. 

Tänään keskiviikkona (15.7.) somekansa yllättyi, kun Therman ja Ranta-aho julkaisivat Instagram Storiesissa tileilleen kuvan, jossa he poseeraavat yhdessä. Kuvassa Therman pitää Ranta-ahoa tuttavallisesti kainalossa. Molemmilla on leveä hymy kasvoillaan. 

Ranta-aho kertoo MTV Uutisille, että asiat on nyt puhuttu läpi.

– Voin sen verran kommentoida, että asiat on puhuttu nyt Stefanin kanssa läpi. Niin kuin siinä kuvassa näkyy,  meidän asiat on selvitetty.

Ranta-Aho ei kuitenkaan kommentoi sitä, että  jatkuuko heidän ystävyytensä. 

– En kommentoi nyt mitään muuta. Ollaan istuttu alas ja keskusteltu asiat. En lähde sen kummemin ruotimaan. 

(Julkaisut säilyvät Instagramissa 24 tuntia.) 

(Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-tililtä.)

(Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-tililtä.)

Juttua muokattu 15.7.2020, kello 19.56. Lisätty kuvien lähde. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja