Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho kohtaavat ensimmäistä kertaa eron jälkeen – näin kauniisti Belórf puhui Ranta-ahosta vielä keväällä

Keväällä eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf saapuivat käräjille – MTV paikalla 29:48
Keväällä eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf saapuivat käräjille – katso lähetys aamulta.

MTV Uutiset Live on paikalla Helsingin käräjäoikeudessa. Suora lähetys alkaa noin klo 8:30.

Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-aho ja hänen ex-puolisonsa Sofia Belórf kohtaavat tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Ranta-aho ja Belórf pidätettiin viime heinäkuussa, eivätkä he ole sen jälkeen voineet tavata kahdestaan tai jutella tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon suhteen käänteet 2:12

Ranta-aho vapautettiin tutkintavankeudesta viime viikolla, mutta MTV Uutisten tietojen mukaan ex-pariskunta ei ole tavannut tai jutellut sen jälkeen.

– Meidän yhteinen elämä ei tule enää koskaan jatkumaan. Toivon hänelle pelkkää hyvää, Ranta-aho sanoi viime viikolla MTV Uutisille.

MTV Uutiset tavoitti myös Belórfin. Kysyimme, haluaako hän nähdä entistä puolisoaan Ranta-ahoa.

– En osaa sanoa oikein nyt mitään, kun hiukan sokkina tuli. Tietysti haluan olla hyvissä väleissä ja selvittää asioitamme. En toivo kuin pelkkää hyvää hänelle niin kuin aina, Belórf kommentoi MTV Uutisille viime viikolla.

Tänään Helsingin käräjäoikeuteen odotetaan molempia, sillä Belórf tulee paikalle vastaamaan syytteisiin rahanpesurikoksista.

Belórf on kuitenkin ollut tuttu näky Helsingin käräjäoikeudessa, sillä hän seurusteli Ranta-ahon kanssa aina huhtikuuhun asti. Katso videolta, kuinka kauniisti Belórf puhui Ranta-ahosta kevään aikana.

Lue myös:

    Uusimmat