Niko Ranta-ahon vapautuminen tuli sokkina Sofia Belórfille: "Tietysti haluan olla hyvissä väleissä ja selvittää asioitamme"

5:25
Niko Ranta-aho pääsi keskiviikkona vapaaksi tutkintavankeudesta – katso huojentuneen miehen koko haastattelu

Katiska-huumevyyhdin pääepäilty Niko Ranta-aho pääsi tänään vapaaksi odottamaan lopullista tuomiotaan.

Kun Ranta-aho vangittiin heinäkuussa, hän seurusteli fitnesskaunotar Sofia Belórfin kanssa. He olivat seurustelleet kymmenen kuukautta ja asuivat luksusasunnossa Espanjan Marbellassa, ennen kuin heidät molemmat pidätettiin.

Belórf istui vangittuna kymmenen päivää, häntä syytetään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Ranta-aho ja Belórf eivät ole pidätyksen jälkeen saaneet jutella, saati tavata tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Vielä alkuvuodesta Belórf oli Ranta-ahon tukena Helsingin käräjäoikeudessa, mutta huhtikuun lopussa Belórf ilmoitti suhteen Ranta-ahoon olevan ohi.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi eroaan.

MTV Uutiset tavoitti tänään Belórfin, kun Ranta-aho pääsi vapauteen. Kysyimme, haluaako hän nähdä entistä puolisoaan Ranta-ahoa.

– En osaa sanoa oikein nyt mitään, kun hiukan sokkina tuli. Tietysti haluan olla hyvissä väleissä ja selvittää asioitamme. En toivo kuin pelkkää hyvää hänelle niin kuin aina, Belórf kommentoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja