Sodan keskeltä kotiin palanneen sotilaan järjestämä yllätys sai 9-vuotiaan kyyneliin – Tätä videota isän ja pojan kohtaamisesta et voi katsoa liikuttumatta!

Armeijasta palannut isä yllätti poikansa taekwondo-harjoituksissa – tätä videota et voi katsoa liikuttumatta 0:56

Kun poika tunnistaa tutun kuuloisen äänen, seuraa koskettava hetki. 

Kersantti Rob Cesternino palveli Tennesseen kansalliskaartissa Syyriassa ja Jordaniassa kymmenen kuukauden ajan. Palatessaan kotiinsa hän järjesti pojalleen Lucalle yllätyksen, jota hän tuskin ikinä unohtaa.

Poika luuli isänsä saapuvan vasta neljän päivän kuluttua. Isä päätti olla kertomatta todellista paluupäivää ja sen sijaan ilmestyi pojan taekwondo-harjoituksiin.

Pojan silmät sidottiin huivilla ja häntä ohjeistettiin puolustautumaan. CNN:n julkaisemalla videolla näkyy, miten isä saapuu nyrkkeilyhanskat käsissään ja puolustauu poikansa lyönneiltä. Kun hän kannustaa poikaansa parilla sanalla, poika pysähtyy kuin seinään.

– Isä? hän kysyy ja repii välittömästi nyrkkeilyhanskat ja huivin pois päältään.

Hetki, kun hän vilkaisee ylös isänsä kasvoihin ja ryntää halaamaan tätä tiukasti on koskettava. Poika alkaa välittömästi kyynelehtiä. 

– Rakastan sinua ja olen niin ylpeä sinusta. Olit niin iso poika sillä välin, kun olin poissa, Cesternino kertoo pojalleen halatessaan tätä tiukasti.

Cesterino on kuuden lapsen isä. Yhdeksänvuotias Luca on heistä nuorin. 

Lue myös:

    Uusimmat