Aviomiehen katse harhaili kesken vaimon keisarileikkauksen – ilme kertoo kaiken

Aviomies halusi mukaan keisarileikkaukseen – ilme kertoo kaiken 0:22
Melinda tallensi videolle aviomiehensä reaktion keisarileikkauksessa.

Aviomies halusi tukea vaimoaan keisarileikkauksen aikana, mutta todisti samalla jotain, mitä ei ehkä olisi halunnutkaan nähdä.

Syntymä on suuri juhlan paikka, mutta siihen kuuluu myös asioita, joita harjaantumaton silmä ei välttämättä ole valmis näkemään.

Kaliforniasta kotoisin oleva Melinda Valencia, 34, oli keisarileikkauksessa eli sektiossa toivottamassa maailmaan pikkuista tytärtään. Hänen miehensä Adam Valencia, 41, halusi luonnollisesti myös olla osana ikimuistoista hetkeä.

Melindan mukaan Adam oli vakaasti halunnut tukea häntä leikkauksen aikana, mutta miehen silmät harhailivat leikkaushuoneessa väärällä hetkellä.

Melinda sai sattumalta ikuistettua videolle kyseisen hetken ja Adamin paljon puhuvan ilmeen.

– Mieheni oli niin rohkea, mutta vilkaisi juuri sillä hetkellä, kun hoitohenkilökunta kursi minua takaisin kasaan sektioni aikana, Melinda kertoo videolla.

Katso miehen reaktio yllä olevalta videolta!

Miljoonia katselukertoja

TikTokiin julkaistua videota on katsottu yli 4,4 miljoonaa kertaa. Moni kummastelee videon kommenteissa, miten rauhallisen ja kivuttoman oloinen Melinda itse oli operaation aikana.

– Oma sektioni on pian tulossa ja mieheni on vakuuttanut tulevansa mukaan operaatioon. Onko sinulla mitään neuvoja? eräs Melindan seuraaja kyselee.

– Älä anna hänen katsoa sinne! Mieheni menetti palan sielustaan tuolla hetkellä, eikä hän saa sitä enää koskaan takaisin, Melinda vitsailee.

Pariskunta toivotti maailmaan pikkuisen tyttären, eikä sektion todistaminen traumatisoinut kovin pitkäaikaisesti ylpeää isää, Adamia.

Nimittäin niin arvokkaasti mies asteli tytärtään kantaen ulos sairaalasta perheen päästessä kotiin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähteet: Caters News ja @rose_valenciia/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat