Snookerlegendalle lisää murheita syöpähoidoissa, huoltaja hämmästelee lääkärien ratkaisuja – "Hän ei pysty liikuttamaan käsiään ja jalkojaan"

Snookerin entinen huippupelaaja Willie Thorne kärsii erittäin vakavista terveyshuolista, englantilaisen huoltaja on paljastanut. 

Thorne kertoi maaliskuussa sairastuneensa toistamiseen syöpään, tällä kertaa leukemiaan. Hän kirjautui asuinpaikassaan Espanjan Torraviejassa hoitoon, jossa on ilmennyt ongelmia. 

66-vuotiaalla Thornella todettiin hoitojen yhteydessä kihti, joka on kipua ja turvotusta nivelissä aiheuttava tulehdus. Lisäksi hän sai virtsarakontulehduksen. Huoltaja Julie O'Neillin mukaan Thornella epäillään olevan myös verenmyrkytys.   

O'Neill ihmettelee sitä, että Thorne kotiutettiin sairaalasta, vaikka tämän tila on erittäin heikko. Hän toivoo, että asianajajat saisivat luvan tarkastella Thornen sairauskertomusta.  

– Willie ei ole pystynyt liikuttamaan käsiään ja jalkojaan, eikä pysty vastaamaan puhelimeen. Toivottavasti saan pian virallisia vastauksia ja positiivisemman suunnan asiaan. Yritän edelleen saada lääkäreiltä tietoa ja olen hakenut lainopillista apua, sillä en ole täysin varma, mitä on tekeillä, O'Neill selvittää The Sunin mukaan

– Willie palasi kotiin sairaalasta 15. toukokuuta, mutta en tiedä miksi. Hän ei pysty liikuttamaan raajojaan, ei pysty syömään tai juomaan itse, ja hänellä on makuuhaava. Sen mitä ymmärrän käännetyistä kotiutuspapereista, hänellä on verenmyrkytys. 

O'Neill sanoo palkanneensa hoitohenkilökuntaa avuksi. Hän perusti huhtikuussa myös varainkeruukampanjan Thornen hoitojen rahoittamiseksi. 

Tähän mennessä rahaa on kertynyt noin 18 000 puntaa eli 20 000 euroa. Sille on tarvetta, sillä Thorne jäi rahattomaksi vuonna 2015, kun hänelle oli kertynyt yli miljoonan punnan velat vedonlyöntiriippuvuuden takia. 

Thornen snookerura kesti 25 vuotta, minkä lisäksi hän toimi yli 30 vuoden ajan BBC:n asiantuntijana ja selostajana. Hän oli yksi lajin suosituimmista tähdistä 80-luvulla.

Lue myös:

    Uusimmat