SM-liigan tyhjennysmyynnit huomioidaan tarkalla silmällä Ruotsissa – "Se on yleisesti tiedossa"

SM-liigan siirtorajan lähestyessä monet pudotuspelihaaveensa jo menettäneet joukkueet myyvät avainpelaajiaan taloudellisen edun vuoksi. Tyhjennysmyynnit on huomioitu tarkasti myös naapurissamme Ruotsissa.

SM-liigan tyhjennysmyynnit ovat nousseet jälleen suureksi puheenaiheeksi. Realistiset pudotuspelihaaveensa menettäneet Sport, Jukurit ja Pelicans ovat myyneet jo avainpelaajiaan muihin seuroihin. Varsinkin Pelicans on tyhjentänyt joukkuettaan antaumuksella, sillä seuran riveistä uusiin osoitteisiin ovat suunnanneet jo Juhamatti Aaltonen, Jesse Mankinen, Topi Jaakola, Aleksi Mustonen, Antti Tyrväinen, Miihkali Teppo ja Alex Lintuniemi.

Tilanne on tarkasti tiedossa myös Ruotsissa, jossa tarkkaillaan kuumeisesti viime hetken vahvistuksia SM-liigasta. Frölundan urheilujohtaja Fredrik Sjöströmin mukaan joukkue kartoittaa mahdollisia hankintoja, ja seuran katse voi hyvinkin suuntautua Suomeen.

– Ei välttämättä, mutta on yleisesti tiedossa, että jotkut joukkueet Suomessa myyvät pelaajiaan, koska liiga on suljettu. Se on laajasti tiedossa, Sjöström sanoo Expressenin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat