Liigajumbon kärkimiehet SHL-seurojen piirityksessä – seurapomo kiistää aikeet tyhjennysmyynnistä

Anttoni Honka iski JYPille 4-3-jatkoaikavoiton 0:07
Anttoni Honka on laukonut JYPille viisi maalia kuluvalla kaudella. Tässä hän sinetöi joukkueelle jatkoaikavoiton Sportista komealla laukauksella.

Useat ruotsalaisseurat ovat Expressen-lehden tietojen mukaan SM-liigassa viimeisenä olevan JYPin kärkipelaajien perässä. Jyväskyläläisten urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen vakuuttaa kuitenkin, etteivät seuran pelaajat ole kaupan.

Expressen on saanut tietoonsa, että ainakin Växjö ja Örebro ovat kyselleet JYPissä eniten pisteitä takoneen puolustajan Anttoni Hongan perään. Djurgården on puolestaan tavoitellut hyökkääjä Antti Kalapudasta.

Viikko sitten tapahtunut superlupaus Brad Lambertin siirto Liigan sisällä Pelicansiin enteili tammikuun perinteisen tyhjennysmyynnin alkua häntäpäähän jämähtäneessä JYPissä, mutta urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kiistää aikeet ruotsalaislehdelle.

– On totta, että olemme saaneet kyselyitä pelaajistamme, mutta meillä ei ole suunnitelmia päästää ketään pelaajia pois, Viitanen kommentoi.

– On parempi, että seurat, joita asia koskee, hoitavat itse asian. Sen voin kuitenkin sanoa, että ruotsalaisseuroista on kuulunut. Emme kuitenkaan suunnittele pelaajien myymistä, hän jatkoi.

JYP on jäänyt jo 21 pisteen päähän SM-liigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Lue myös:

    Uusimmat